Älsklingen-090106 <3

Eftersom jag sitter vid älsklingens dator så finns det ju givetvis en massa bilder på honom här som jag nu tänker lägga upp, hoppas de är ok?





Älskar dig Marcus, du är finast och underbarast....finns ingen annan för mig, varken nu eller i framtiden <3

XoXo Amanda

God morgon!

Shiet blev helt chockad när jag vaknade och upptäckte att klokcan var 11.30 så långt brukar inte ens jag sova. Sedan fick jag ännu mer panik när jag förstod att jag skulle dra fram klockan en timme, alltså 12.30 men blev lite lättad när jag förstod att min mobil hade gjort det automatiskt. Var tvungen att kolla upp på internet..:P Så egentligen har jag ju "bara" sovit till 10.30 och det känns lite bättre.

Blev inte att åka hem idag, stannar hos älsklingen min för att vi ska få lite mer tid för varandra då han kommer hem tidigare idag. Igår blev det ju inte så mkt umgås eftersom han kom hem sent och sedan så var det ju fotboll. Fotboll är ju inget jag direkt gillar så jag spelade lite ist och var väl lite väl sur, förlåt älsklingen min!

Idag när jag vaknade, alldeles för sent fast lagom egentligen så kände jag lukten av att älskling hade bakat eller lagat ngt till frukost. Jag gick upp och fann SCONES i köket, mumma...TACK DARLING!


XoXo Amanda

God kväll!

Nu är det ljust i lägenheten igen, hade ju släckt en timme mellan 20.30-21.30 för att man skulle visa att man brydde om sig miljön och eftersom jag inte är lika duktig som Marcus (han källsorterar) så tänkte jag att det var bäst att släcka ner iaf. Men som Frida sa: Marcus kommer till himmlen för att han bryr sig om miljön. Jag: Jopps hoppas han får ta med sig frugan. ja så jag hoppas på det helt enkelt att han får ta mig med.

Idag har jag varit med Emelie, fikat på stan och hjälpt henne att packa upp saker i lägenheten. Så tog vi lite kaffe och körde Quake, jag var helt klart sämst. Marcus hade möte hela dagen men kom hem strax efter mig, ungefär i tid till att släcka ner hela lägenheten. Så vi tände ljus och spelade kort. Jag var helt klart bäst på poker och hade vi kört klädpoker hade han suttit näck och jag helt påklädd om jag säger så.

Nu är det fotboll på tv :( BLÄ, så jag sitter vid datorn ist och mannen min glor på tv och skriker till lite då och då, dock inte riktigt lika högt som far min så jag har öronen kvar.

I morrn åker jag hemåt till min pälskling (Greger) ngn gång efter att jag vaknat, ska väl försöka plugga lite i morrn med. Eller jag SKA plugga i morrn, thats it!

XOXO Amanda

God morgon!

Har nu varit vaken iaf i 30 min, då min snälla mor ringde mig och tyckte väl visst att jag skulle gå upp. Marcus vaknade hmm typ vid halv nio tror jag eftersom han skulle på möte. När han skulle gå vid halv tio så undrade han om jag inte skulle upp snart, joo snart sa jag och gick upp 1 timme senare.

Idag blir det att träffa Emelie på stan för en fika, det blir trevligt eftersom det inte blidde ngn utkväll ikväll :( Inget bra på tv nu btw, blä det är därför jag inte brukar vara vaken så här tidigt ;P

Får hoppas att älsklingen inte blir alltför sen hem idag så vi hinner mysa lite innan sängdags....<3

XoXo Amanda

Willeman <3




XoXo Amanda


HAHA

Varför lägger männen huvudet på sned när de tänker?
För att deras två hjärnhalvor skall få kontakt.

Vad är det för likhet mellan p-platser och män?
Antingen är dom upptagna eller handikappade.

Varför gillar män bilar och motorer?
Dessa kan de i varje fall manipulera.

Vilken är skillnaden mellan en man och en katt?
Ingen, båda är mycket rädda för dammsugaren.

Vad kallar man en intelligent, känslig och vacker man? 
MARCUS GUSTAFSSON 

Vad är den gemensamma nämnaren för moln och män?
När de försvinner kan man hoppas på en vacker dag.

Vad är den gemensamma nämnaren för män som frekventerar barer för ungkarlar?
De är alla gifta.

Vad är skillnaden mellan en mans hjärna och en oliv?
Färgen.

Vad bör en kvinna göra när mannen springer sicksack i trädgården?
Fortsätta skjuta.

Männen är beviset för att reinkarnation existerar.
Man kan inte bli så dum under ett enda liv!

Varför är männen hjulbenta?
Oviktiga saker sätter man inom parentes.

XOXO Amanda

Älsklingen!

Nu är det helg så ikväll blir det älsklingen som vanligt på helgen, möjligtvis med undantag för i morrn då jag kanske ska ut med Emelie :) Tänkte också som undantag köpa med lite fredagsgott till ikväll...men chips? eller kanske mer vuxet med kex, ost och oliver...det har jag inte bestämt mig för. Vad passar bäst efter våfflor? Japp ni såg rätt det blir våfflor ikväll igen...hehe!

Några söta bilder på min Marcus och det långa hår han börjat odla fram samt skägget...för er som inte vet så finns det en anledning till varför han inte rakar eller klipper sig men varför de behöver jag inte berätta för hela världen. Tur för honom så är han ju snygg i allt...här med toffs :D

......ser lite ut som ett italienskt fotbollsproffs på första bilden tycker jag allt..grrr PAPPA JAG VILL HA EN ITALIENARE <3 (bara om han heter Marcus Gustafsson förstås)

XOXO Amanda

Första gången!

Wuhu första gången jag bloggar från min nya dator :) Den är så söt och underbar, massa nöjd och den är inte så liten som man tror, man vänjer sig väldiigt fort.Ska vara väldigt försiktig med den dock, precis som jag varit med min mobil som faktiskt hållt över 6 mån vilket är väldigt bra för att vara mig ;)

Oj ett problem uppstod precis, zooma ut hela bilden så nu ser jag inget...:P Wuhu fixat.... Sitter hemma hos Frida och håller henne sällskap då  mannen hennes jobbar så länge idag så då är jag här och ser till att dagen hennes och min går snabbare. Vi har varit ute på promenad idag igen men till Tannefors denna gången och Ica där vi köpte Sushi, det var faktiskt en himmla gott.

Igår kväll var jag hos älskningen och det var lika mysigt som vanligt. Vi åt våfflor och kollade på Greys Anatomy innan han skulle spela fotboll. Så kommer han hem svettig och alldeles sårig på benen. Du får inte skada dig då blir jag ju arg :(

Jätte bra med mig annars, lycklig, kär och glad. DU är den bästa Marcus det ska du veta. Varje stund med dig är något att minnas, något att längta efter och något att uppskatta. Du gör jorden till en bättre plats att leva på varje gång du tar ett andetag. Älskar dig hjärtat, mer än jag ngnsin skulle kunna beskriva....<3

Tänkte lägga in en liten ful bild på två vackra och underbara människor, taget med min webcam bara för att visa att jag har en och hur den är. Skaplig iaf...Så ikväll älskling får du se mig i webcam för första gången :DDD


Älskar dig hjärtat mitt, min bäste vän <3
XOXO Amanda

MIN <3

Denna är då snart min, inom bara några dagar. Visst är den helt underbart söt? Och med webcam så älsklingen min kan se mig när han är i Italien. OCH innan pappa och mamma flippar ut så kom ihåg att jag fick pengar i födelsedagspresent till en dator och dessa lyckades jag spara tills jag hittade en billig och bra dator, denna är den billigaste på marknaden just nu, liten söt och perfekt till en student.. Vill inte ha någon uppläxning av er utan var stolta att jag faktiskt lyckades spara och tog ett billigt och bra alternativ för annars kommer jag aldrig våga berätta när jag köpt ngt...!!!





Just nu sitter jag hemma hos Frida och Wiliiam, ovanligt va? Sett på Glamour och unga mödrar och druckit kaffe samt ätit lite kakor som blev över igår. Älskar dessa två små liven så himmla mkt och Frida du ska veta att du är min bästa vän och helt underbar och jag känner att jag alltid kan vända mig till dig ifa det vore ngt jag hade på hjärtat. Du fanns där när jag var ledsen och du finns här nu när jag är glad och du kommer finnas där i höst när jag kanske är lite ledsen :DD MM WONDERFUL!

 morrn ska jag till älsklingen igen, äta våfflor eller pannkakor...beroende på om vi tar en promenad till maxi och köper en hehe...

XOXO Amanda



<3

Världens finaste överraskning fick jag av babe igår. Han hade skrivit en låt som han framförde, på ITALIENSKA :DD underbar eller vadå? Jag fick tårar fast jag inte ens visste vad det betydde men han översatte den och den var så underbart fin. Hihi han älskar verkligen mig ;)

A Mandy (till Mandy på italienska)

Mando a Mandy un dichiarazione

                               

D'ammirazione e d'amore

          
Un messaggio, un omaggio, a lei

                 

La damigiella del mio cuore


Non è senza mende, ma e sensazionale

Così ammaliante, così amorevole

Mi fa felice quando lei dice "Ti amo"

Mia luna, mia stella, mio sole


    

Aperta e la sua mente, non ammanta niente

Vedo in gli soui occhi resterà con me per sempre

Ogni bacio mi porta al cielo

È un tipo di magica, così ameno

Quella donna mi fa ammattito

Com'è possibile così innamorarsi?


Il suo cuore brilla di oro

La sua pelle è qual velluto

Il suo sorriso - così lucido e divino

Il più magnifico che ho conosciuto


E quando mi tocca il mondo si scocca

Chiudo mi occhi e bacio la sua bocca



Till Mandy

                               
På beundran och kärlek 
Ett meddelande, en hyllning till henne
Mitt hjärtas dam

Hon är inte felfri, men sensationell
Så charmig, så kärleksfull
Jag är glad när du säger "jag älskar dig"
Min måne, min stjärna, min söndag 

Öppet sinne och döljer ingetting
Jag ser i hennes ögonen att hon stannar hos mig för evigt
Varje kyss tar mig till himlen

Det är en slags magi, så vacker
Den här kvinnan gör mig galen
Hur kan man vara så kär?

Hennes hjärta av guld lyser
Hennes hud är som sammet
Ditt leende - så ljust och gudomligt

Det mest fantastiska jag  någonsin träffat
Och när hon tar på mig darrar jag i hela kroppen 
Jag blundar och kysser dina läppar



Så himla underbar va???? Och så speladfe han gitarr till...åh så vacker. MIN låt....de ni ;)

XOXO Amanda

Torsdag

Till min älskling....<3 (förutom partiet där de sjunger I´m losing you)



Sitter just nu hemma hos Frida och glor på glamour, detta är enda stället jag gillar den serien på. Weird jopp jopp. Kom hit runt tre då gummsan ringde och fråga om jag ville hålla henne sällskap och givetvis kunde jag inget annat än att säga ja. På förmiddagen var jag i skolan och gjorde en artikel analys tsm med några i basgrupp, gick snabbt och smärtfritt. Sedan gick jag, eller åkte buss hem och hämtade min cykel som äntligen är lagat. 650 kr, kan tyckas bättre att köpa en ny men mamma betalade, hon älskar den cykeln som hon ägde i 25 år innan jag tog över den och sabba den om och om igen. Storhandlade också lite när mammsen var här samt åt kina mat på Chili, som vanligt ;) Fick också en ny vår jacka och en matchande sjal. Jackan är en grön parkas som sitter som smäckat, ja allt klär väl en skönhet ;)

I morrn blir det skola först och sedan hem till älsklingen som har en överraskning till mig, spännande som sjutton. På lördag ska vi nog spela spel med Adam och Emelie, trevligt trevligt. Hahaha vad jag dubbel skriver alla ord.

Shiet nu är det unga mödrar så....

XOXO Amanda

Tack för att DU finns min bästa vän, du är underbar!



XOXO Amanda

Hejsan!

Mkt som hänt sedan sist.. Har varit hos pappa i helgen tillsammans med Marcus. Det var roligt, vi åt god mat, såg på melodifestivalen och pappa samt Marcus hade allsång. Pappa tyckte det var mkt roligt och han sjöng och hade spasm i handen. På lördagen var Marcus väldigt lycklig också för jag lät honom se på Manchester United match, han och pappa satt där i deras matchtröjor och jag och Maria låg och såg Rally Brudar och åt ostbågar i sängen. Det var en mysig helg och jag är så stolt över att "visa upp" min älskade pojkvän som absolut är helt underbar.

Igår var jag och älskling på hockey, ja ni hörde rätt JAG var på hockey och jag gillade det. jag ropade jaa, hoppade upp och skrek fan helvete samt fick ett nytt hat objekt. En jävla tysk som ställde sig upp så jag inte kunde se, fan skaffa dig en ståplats nästa gång JÄVLA PUCKO. Så blev det ju en massa förlängning och LHC förlorade, det var väldigt trist och LHC borde skaffa ny målvakt. Vi han precis med sista bussen, marginal på 3 min vilket var skönt eftersom det regnade och jag hade bara Marcus hockey tröja på mig. Okej jag ljög, hade trosor på mig också ;)

Idag har jag först varit i skolan och sedan mötte jag Frida på väg hem från bussen så jag följde med på en fika. En fika som blev kvällsmat som blev ytterliggare en fika och jag kom hem typ nu. Hon är underbar den tjejen, älskar henne en massa och hon kan alltid ljusa upp min dag. En jätte duktig mamma är hon också och William är så fin och det är ju hennes förtjänst :) Imorgon ska jag följa med till BVC när William ska få sprutor, stackarn. Sedan på kvällen blir det att åka till hjärtat mitt!

Sen kom jag hem och fick se en härlig överraskning, Marcus hade diskat åt mig den sötnöten :DDDD Älskar dig!

Jag och pälskling <3



Älskling <3 + Hockey




Willeman och Frida <3 





XOXO Amanda

Camilla

Idag är det ingen vanlig dag nej för idag är det Camillas födelsedag. Vet att du inte går in och läser min blogg för tillfället men ngn dag så kommer du ju göra det och då ska det allt finnas ett inlägg riktat bara till dig eftersom idag är din stora dag, du fyller ju halv tant idag, dvs 25. Jag hoppas verkligen du får en toppen dag idag även fast du jobbar kväll, hoppas fm varit bra och att du får det lite mysigt och trevligt ikväll innan du ska sova också.

Vad ska man skriva om sin bästa vän? Ja, att du är en helt underbar vän, mamma och människa. Du är duktig, omtänksam och snäll. Du är en person jag alltid kan vända mig till och jag vet att du kommer med tröst och bra råd om så behövs. Du är en person jag kan umgås med om jag är trött och sur för jag vet att du kommer att lysa upp min dag och göra mig glad. Jag vet att du alltid kommer finnas där för mig och jag kommer alltid finnas där för dig, i vått och i torrt, i glädje och i sorg! Du kan få mig att le när jag helst av allt vill gråta, du kan få mig att skratta när jag känner mig sur och irriterad, du kan få mig att älska när jag hatar. Du har en otroligt stor plats i mitt liv och jag skulle inte klara mkt utan dig, du har hjälpt mig igenom så mkt när jag har mått dåligt och kännt att livet inte är ngt trevligt, du har verkligen alltid funnits där för mig och får mig alltid att skratta. DU är helt enkelt min bästa vän och sådana växer inte på träd, jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta vännen min och denna dag är din bara din!

Nu blir det lite bilder för att hylla dig på din stora dag...sry ;)

BILDER säger mer än tusen ord...detta ÄR Camilla




Älskar dig!

( Btw jag brukar ju svara bajs i min hemtelefon pga att det alltid är mamma, pappa eller syrran som ringer. Jag svarade därför som i vanlig ordning bajs i min hemtelefon men då var det ju som jag länge befarat en telefonförsäljare, så jag lade på ganska snabbt. Tur att jag inte skäms så lätt! )

XOXO Amanda

Seg, tråk, bajs

Hehe ja min överskrift säger vä kanske allt? Är ledig idag och har haft en ganska seg, tråkig och bajsig (inte bokstavligen) dag. Har ju ett arbete tills i möra, till basgruppen och sen läkemedelsberäkningstenta på måndag blä. Inte så roligt att plugga hela dagen, är ju inte lika duktig och diciplinerad som älsk min. Läkemedelsberäkningen är inte det allra roligaste heller men så tur att man är tillsammans med ett mattegeni. Vet vad han kommer få göra tå timmar i tåget till O-hamn och hem igen...räkna matte ;)

XOXO Amanda

Du är en del av mig, Marcus!

Det finns vissa människor jag tänker på varje dag, som finns här under huden,  som följer mitt hjärtas slag. Och nu när solen kysser min värld och min kind ser jag alla vägar som bar oss vida omkring.

Du är en del, en del av mig och jag är en del, en del av dig. Vi ses igen, om dagen gryr. Vi ses igen, om natten flyr

Och det finns vissa stunder jag tänker på varje dag som på något sätt ändå följt mina andetag. Åh, bortom dessa möten som väcktes och som försvann lever ändå minnet av det som vi en gång fann

 Du är en del, en del av mig och jag är en del, en del av dig. Vi ses igen, om dagen gryr. Vi ses igen, om natten flyr

Vi tog oss ur vår storm och livet tog en annan form men vi vågade ändå ändå älska varann

Du är en del en del av mig och jag är en del en del av dig

Vi ses igen om dagen gryr, vi ses igen om natten flyr.  Åh, du är en del en del av mig .  Jag kommer aldrig nånsin kunna glömma dig. Vi ses igen om dagen gryr, vi ses igen om natten flyr, om natten flyr.

XOXO Amanda

Möes

Möes, eller feta hemma hos Frida idag igen. Var ju här igår med eftersom jag slutade vid 12 och är då här idag igen och som vanligt blir det kaffe med en massa gott till. Men till vårat försvar så går vi ju också promenad med ;)

Igår var jag också barnvakt till mitt andra söta bonusbarn Thuva och det gick toppen. Tänkte göra pankakor så ringde älsk om receptet men så fanns det inga ägg. Gjorde pyttipanna ist och det blev en stor hit. Gumman åt upp nästan hela portionen förutom en sked eller så. Sen fick hon se lady och luffsen och vid 19 gick hon och la sig och somna efter 15 min. Hon är rätt så skönt att vara barnvakt åt, inget krångel alls...

I natt hade jag lite svårt att somna igen, precis som jag hade i söndags. Somnade nog runt 3 eller 4a båda gångerna. Jobbigt som attans och man ligger och har panik typ för att man inte kan sova men det är lugnt för det är bara tillfället då jag är i den tiden av månaden när tjejer blir lite knasiga. Eller egentligen inte, hade ju mensen för lite mindre än en vecka sedan så detta var bokstavligen ett bakslag ;P Stackars min lilla älsk som får stå ut med min surläpp då och små tårar i ögonen då och då. Men han är förstående och älskar mig visst ändå och tycker det känns jätte bra att vara min pojkvän så det är ju skönt. Det handlar ju bara om ngn dag eller två så....;)

Nu är det inte långt kvar tills vi ska till min kära far och plastmor i Oskarshamn. Det ska li roligt men vet att jag kommer ha panik på tågstationen. Det är nämligen så att min kära andra hälft ska ha tenta fram till kl 18 och tåget går 19.11...han har då tänkt att åka hem i mellan vilket jag absolut inte kan förstå eftersom jag är så nervös inför tider. Själv kommer jag stå på perongen typ kl 18,30 och bara vänta på att han ska komma och är han inte där 18,50 lär jag slänga mig på tågrälsen, nej förlåt det där var ett dumt skämt men jag kommer ändå bli väldigt stressad. Ska iaf bli jätte roligt att komma till pappa och jag har ju blivit lovat min älsklingsmat och allt. Ska bli jätte kul att Maria och pappa får träffa Marcus med, visa upp honom stolt ;)))

Just nu så ligger Frida och Willeman inne i sovrummet, Willeman är lite trötter nu och vill sova. Han har dock inte alls vart vidare grinig utan pratat och skrattat, så underbar som han är. Jag och Frida kom förresten på en del bra alla barnen historier, mina ngt vassare...

Alla barenen (UNGDOMAR) var ute och söp förutom LOTTEN för det var hon som var SHOTTEN....

Alla barnen kom utom Camilla så hon fortsatte pilla...

Alla barnen åkte skidor förutom FRIDA för hon åkte på en skida (fridas)

Alla barnen hade ett bmi på 22 (som är typ normalt) utom Lotta för hon hade ett på 28 ( Fridas)

Alla barnen var smala utom Amanda för hon var tjock som en panda (Fridas, fick en kram efter denna)

Alla tjejer gjorde det skönt för sina killar förutom FRIDA som hade en utänjd slida

Alla barnen fick mvg på sina prov förutom wille för han var inget snille ( Min men frida gjorde om den - Alla barnen fick ig förutom wille för han var ett snille)

Alla barnen såg en kanin förutom Eva som såg två då hennes ögon var skeva

Bra va? ...Kommer inte ihåg alla och en del var alldeles för dåliga för att ens lägga in här!

XOXO Amanda

Hej, hopp....

Idag har varit en härlig dag med Milla och Thuva i simhallen. Var där i över tre timmar och bada, simma, skojja, basta och allt möjligt. Det var jätte roligt men som vanligt så blir man ju helt totalt slut efter att man varit där en hel dag. Hoppade från femman med men de är ju ingetting för en som hoppat från tian ;P...ont i öronen fick jag iaf. Sedan åkte vi hem och så fick jag tacopaj hemma hos Milla, hennes är ju min absoluta favorit.

Lite bilder från idag:




Nu sitter och ser på nya "Wipe out" helt okej faktiskt, skulle vara kul att testa men inte inför en kamera då förstås. I morrn blir det älsk igen :)....och här kommer några dikter som jag skrivit till honom. Hehe, han har bra inflytande på mig för sådan här fantasi till kärleksdikter brukar jag aldrig ha. Han har fått 5 st av mig nu, 5 ½ kanske t.o.m men det är han värd utan tvekan.

• Det finns en känsla som inte går att beskriva med ord, den går bara inte att förklara. Jag trodde länge att den känslan var en dröm, något som hände i sagor men absolut inte något som hände mig. Jag sökte den på ställen som inte var så bra och jag kände mer och mer att känslan var något som inte fanns, ett tanke väsen, ett hopp, en önskan men ingen verklighet. Men en dag så stod du framför mig och jag kände att här, här kanske det finns något. Jag var hoppfull men samtidigt rädd. Rädd att få hoppet förstört än en gång, förstå att känslan inte finns, att den inte finns för mig. Men jag stannade kvar, hoppet var för starkt och rädslan försvann väldigt snabbt och ersattes med något bättre, sanningen. Sanningen att känslan den finns, den är verklig och går inte att beskriva med ord. Ord som underbar, fantastisk, härlig, fascinerande, inspirerande det gör den bara inte rättvis. Det enda jag vet är att känslan har ett ansikte och det ansiktet tillhör dig min älskling!

• Du har fått mitt liv att ta en helt annan vändning. Jag trodde länge att livet var hopplöst och att lycka var något som hände andra men inte mig. Men du har fått mig att helt tänka om, fått mig drömma, fått mig hoppas, fått mig att leva, fått mig lycklig. Jag känner lycka bara jag ser in i dina ögon, tanken på dig får mig att le och du kan se på mig på ett sätt som får mig att tappa fotfästet från marken. Du kan röra mig och få alla mina bekymmer att försvinna, du kan kyssa mig och få mig att lämna allt. Jag har hört om ordet kärlek, jag har t.o.m trott att jag upplevt det men jag vet bättre nu; du är min första, sista och enda kärlek.

 • Kärlek är vackert, kärlek är sann. Kärlek är drömmar, kärlek är liv. Kärlek är vinter, sommar, vår och höst. Kärlek är åren som kommer och åren som gått. Kärlek är mening, kärlek är hopp. Kärlek är vackert, kärlek är sann, kärlek är du min älskade man.

• Kärlek är som sjön, du kan drunkna om du tittar för djupt men håller du dig på en bra nivå kan du spegla dig i dess glans. Kärlek är som skogen, kan tyckas mörk om du står bredvid men är du en del av den är de det vackraste som finns. Kärlek är som glas, håller du för hårt kommer du bli skadad men är du försiktig så håller du i en rikedom som kan vara resten av ditt liv.


XOXO Amanda <3

Gó kväll

Tjenare hoppsan...

Igår var en ledig dag, det var skönt och jag sov utan problem till halv elva vilket också var skönt. Min kropp är inte riktigt som den ska efter att jag lämnade blod, den är trött, huvudet värker och benen håller inte riktigt upp resten av kroppen. Men men igår var ändå en super mysig dag, eller kväll rättare sagt med älsklingen. Kom dit och mös lite, åt mat, mös lite till och såg på tv. Härligt! Sedan idag så vaknade vi faktiskt vid 10 ungefär, hehe jag har dåligt inflytande på min babe som annars brukar vakna vid 9. Sedan åt vi lite frukost och sen mat och sen så skildes vi åt för jag skulle hem till Millis och vara barnvakt till Thuva och Marcus skulle till Sthlm och se Metallica =) men får se honom snart igen, måndag närmare sagt.

Det var en smärtfri barnvakts kväll som vanligt. Gumman skojja lite med mig och jag med henne, lärde henna bl.a att spotta vatten på soffa, golvet och varandra ;) hehe som tur var hann det torka innan mamma Milla kom hem, puh. Men mestadels så satt Thuvis inne på sitt rum och såg på Doktor Snuggels och Lady och Luffsen. När hon skulle sova blev hon dock lite kinkig eftersom hon tappat bort sitt Bi så jag låg hos henne i 30 min och höll själv på att somna hehe...På tisdag blir det att vara barnvakt igen, gillar att få träffa henne en massa igen <3

Ska snart sova tror jag, skicka iväg ett litet mess till älsk och säga godnatt. Önskar du vore här hjärtat, vill ha dig i min närhet jämt, vill att du ska vara den sista jag ser när jag somnar och den första jag ser när jag vaknar, jämt. Klyschigt kanske men så sant så sant. Älskar min pojk en massa, det är som om jag vore kär för första gången, är helt galen <3

XOXO Amanda

Wow

Visste inte vad jag skulle ha som överskrift eftersom jag inte längre får använda =)))) hihi

Sista dagen på VFU:n idag, tråkigt men skönt för mina fötter som verkar som om dom hade stukats tio tusen ggr om ungefär. Idag efter VFU:n gick jag till Friday och underbara Willeman. William låg och sov när jag kom och sov ett tag, sedan kom han upp och såklart får bonusmamman krama om honom och bära och hålla honom innan det blev dags för mat. Sedan har han skrattat lite och pratat, så underbar. Han tyckte även min klocka och min dans var roande. Under kvällskvisten så blev han lite kinkig och trött och då fick jag gå och vagga honom lite så fick föräldrarna vila lite, dvs duscha och kolla på datorn, de är dom allt värda. Och hör och häpna, eller se vad du nu önskar göra, han somnar i min famn och sover där i 20 min eller ngt medan jag vaggar och studsar. Snacka om att man kan få armmuskler av att ha en liten en...när vi sedan lade ner han i sängen så vaknade han igen men lite duktig var jag ändå som fick honom att somna, inte alla som kan det visst. I morrn åker de unga tre till Hofors, kommer sakna er men vi ses nog snart igen :)))

IMORGON SKA JAG TRÄFFA ÄLSK....sjukt att man kan sakna ngn så mkt, hihi. Är verkligen så otroligt kär och jag blir bara mer och mer kär. Bara pirrar i hela kroppen när jag ser honom och han blir bara snyggare och snyggare, underbarare och underbarare....att jag äntligen fått sådan tur!

Och JA pappa vi vill gärna gå på slutspelet om du köper biljetter, eller hur Marcus? (gillar ju hockey nu) Försök med en dag som inte är tisdag eller torsdag bara så tror jag att det ska funka :D





XOXO Amanda

God natt!

Ja, nu är klockan mkt och jag har precis kommit hem från jobbet och ska snart lägga mig och sova men tänkte hinna med ett litet inlägg. Super lugnt på VFU:n idag, inte mkt alls att göra och ändå fick jag ha hand om två pat.alldeles själv. En rolig sak var iaf att USKAN i vårat vårdlag kom fram till mig och sa:  Måste bara säga att du är en jätte bra tjej, du är intresserad och tar för dig och jätte duktig med patienterna. Har skrytit om dig ikväll för dom andra så tänkte att jag ska säga det till dig med. Du är en toppen tjej...      Blev alldeles rörd när hon sa det, jätte roligt och väldigt oväntat :DD Känner verkligen att det är SSK jag vill eller SKA bli.

Mår för övrigt bättre idag men inte riktigt kry är jag nog inte. Gick och lade mig igår runt 00.30 efter att ha tagit ytterliggare 2 eeze och somnade nog direkt. Vaknade första gången vid 7 men somnade ganska snabbt om för att sedan vakna som vanligt vid 9 och ligga och dra mig till 10.30, det var skönt. Åt sconesen som blev över igår och sedan började VFU:n vid 13 som jag då redan berättat om.

Nu så sitter jag bara och varvar ner och ser på "Sexy, Dirty, Money"..kommer nog somna bättre då och drömma om min älskling som nu inte är så långt kvar tills jag får träffa, fredag wei <3 I morrn blir det att åka hem till Frida och lille William, vilket påminner mig om att lägga in lite kort på guldklimpen som togs när jag träffade dom förra veckan samt lite från hockeyn med pappa...










XOXO Amanda








Migrän :(

Ja idag har varit en spännande dag men kanske ska börja med gårdagen ändå... Den spenderades med Camilla och taco samt godis mys. Det var jätte roligt iaf och så sov jag där vilket var lika skönt som vanligt.

Så i morse hade jag mittbedömning för VFU:n vilket gick jätte bra. Fick höra att jag var proffessionel, att jag hade ett omvårdnadstänk samt att jag hade på mig sjuksköterskeglasögon. Efter det gick jag och lämnade blod vilket gick bra precis som förra gången men smällen kom efteråt. Har haft migrän hela dagen, sovit i tre timmar och vart mer eller mindre däckad och huvudet värker fortfarande :/ Lämna aldrig blod när du har mens det är hemskt, usch mår inte alls bra och önskar min babe vore här men får vänta till fredag...gick bra för honom idag med troligtvis, han hade intervju om utlandstudier så i höst blir det nog lite turer till vackra Italien :DD Du är så duktig älsklingen min....<3

Nu är det desperate housewifes som ska njutas....

XOXO Amanda

<3

Hej, detta är endast till Marcus ;) ....Har ju tjatat på dig om att få en dikt skriven till mig men tänkte att jag också kanske borde dra mitt strå till stacken men eftersom jag är feg så skulle jag aldrig kunna säga den muntligt till dig så du får den här...<3


Jag är inte speciellt bra på att skriva och vet inte vad jag ska säga. Jag är bra på att säga att jag tycker att du är söt, fin, snygg, underbar och att jag älskar dig men ska jag gå djupare än så får jag problem. Det finns så många andra som tidigare sagt det bättre och att försöka toppa sådant går bara inte.

Mitt favorit citat är; He was my North, my South, my East and West, My working week and my Sunday rest, My noon, my midnight, my talk, my song…
DU är mitt norr, mitt söder, mitt öst och väst. Min arbetsvecka och min vilodag. DU är min dag, min natt, min röst, min sång!

Vi har inte känt varandra så länge och jag vet att det kanske inte finns så mycket inspiration att få men jag vet att du är speciell, att du är något unikt, något jag tidigare inte har stött på. Jag vet att du har alla rätt på min lista om kärlek, jag vet att du får mig att skratta och le och t.o.m. gråta av glädje. Jag vet att du kan få mig att glömma allt runt omkring och bara fokusera mina tankar på dig och det räcker långa vägar för mig. Jag vet inte om själsfränder finns men jag vet det att om dem finns så är du min!

Jag älskar dig!

RSS 2.0