...

Det här handlar om...bajs!

Nej det gör det inte men det är en väldigt rolig reklam. Detsamma gäller " fötterna protesterar, fötterna har fått nog" vilket kanske mer passar in just nu. Är väldigt trött inte bara om fötterna utan hela kroppen. Har nu haft praktik i nästan över en veckas tid, puh. Men jag säger som de äldre att så länge man är ung så går det. VFU:n är klar och kan nog ganska säkert säga att jag får godkänt. Hade kliniskt tenta och den blev godkänd så det var roligt. Har varit jätte roligt att ha VFU och jag har verkligen lärt mig otroligt mkt. Känner bara starkare och starkare att jag valt rätt även fast det ibaldn, eller för det mesta är en pina att plugga och kugga men det lär det vara värt om 1½ år när jag försörjer min älsk. Man kan nu faktiskt säga att jag har gått halva studietiden och det har gått fort. Har bara fått fina omdömen också, inte för att skryta utan för att det är sant. Att jag är långt fram för en t3a och att jag känns trygg att ha som student och att låta mig vara självgående. Längtar tills i sommar när jag ska jobba på riktigt, fast som USKA då.

I morgon får jag sov morgon tillskillnad från de senaste dagarna. Har börjat 06.45 och i morgon börjar jag 10 så det blir skönt. Är verkligen sjukt trött och min temp har gått upp 4 grader för att jag är så trött. Men ska väl inte klaga jag har ju en säng som jag snart ska lägga mig i, nu sitter jag i den.

Idag blev det ingen älsk som det brukar bli för han var lite upptagen och jag skulle vara med Camilla så det var inte bara hans fel hehe. Är ändå stolt för han såg på Geys alldeles själv. Jag har lärt honom väl. Fick också ett mail av mamma som för tillfället är i USA, inte alls avis. Hon får se en massa saker och som hon själv säger, leva i tv serien (Greys alltså då det såg precis ut som där). Saknar dig mammsi och pappsi med!

I helgen blir det GBG som gäller och det ska bli jätte kul verkligen. Ska stolt visa upp min älskade pojkvän för syrran och hennes karl samt farbror och kusiner. Ska bli väldigt trevligt och det står visst grillning på schemat och det säger jag aldrig nej till.

Nej, nu får det vara slut har inget mer att skriva...

XoXo Amanda

Tjenos

Länge sen jag blogga jag vet, dåligt av mig. Har helt enkelt varken haft tid eller lust att blogga på sistonde. Haft fullt upp om dagarna och helgerna. Vet inte ens vad jag gjort sen sis, varit hos svågern och svärföräldrarna, mamma har varit nere, pluggat till tenta, haft praktik och umgåtts en massa med vänner och älsk.

Just nu sitter jag hos Emelie och väntar på att det ska bli mat men dom är sega dom jävlarna. Hon har precis klipp mig och det blev redigt snyggt, ho är duktig ho... Sen ska jag iväg och ha pratik, natt. Det är skönt att gå natt som student för man är ensam student och då får man göra allt roligt. Förra gången satte jag min första kateter, gick jätte bra så är stolt över mig.

Eftersom jag ska ha praktik i natt så satt jag uppe jätte länge igår natt, spelade tv spel i fyra timmar, Crash bandicot. Skit roligt men vid tre så såg mina händer totalt miffo ut, trodde nästan jag drabbats av akut reumatism för det var så det såg ut.

I onsdags var jag på vårdcentralen för hade så himla ont i sidan. Dr kunde inte hitta ngt men tyckte jag skulle söka kvinnokliniken för det kunde vara ngt med äggstockarna, typ en cysta eller ngt. men är inte rädd för skulle det vara det så är dom oftast ofarliga.

Mm längtar till i morgon kl 7 då jag slutar och får åka hem till min älsk och krypa ner i hans säng. Han går säkerligen upp lagom till jag kommer men vi kan ju kanske äta lite frukost tsms och sen får jag lägga mig ner i hans säng och hans värme och sova tills han kommer hem typ. vaknar jag innan så ska jag med mina reumatiska händer spela crash bandicot för det har jag med mig.

Älskar dig Marcus över allt annat och kommer inte sluta älska dig för allt i världen. Kan låta larvigt och säga och man kan aldrig lova ngt men min största önskan är verkligen att för alltid stå vid din sida, hålla din hand, kyssa dina läppar och krama om dig. Jag hör hemma i din famn, i ditt liv <3

XoXo Amanda

RSS 2.0