VEM?

Ja, vem kan det här nu vara? Lite ledtrådar: han är ful, äcklig, dum i huvudet, ska egentligen inte äta sådana hära, störd, börjar på M...nå? Det är inte Marcus, han är bäst <3


Camilla, du är bäst, underbar, finaste, snällaste på alla sätt och vis både som mamma, människa och vän. Älskar dig, du värd det allra bästa och det är inte han, han är det värsta...Puss<3

XoXo Amanda


God kväll!

Hej, har nu varit vaken i 3 h men innan ni blir chockade vill jag bara förklara för er att jag ska jobba natt. Jag drack kaffe vid 23 igår och somnade mellan 3-4. Sov alltså mer än 8h men det beror nog på att jag är förkyld, snörvlar hela tiden. Har äntligen köpt papper så jag slipper snyta mig på älsklingens tröjor, nejdå skoja. Det ska i vilket fall bli spännande att jobba natt för antingen händer en massa eller så händer ingetting.

Idag är det bara 2 dagar kvar tills babe kommer och i morrn när jag slutar är det bara en dag kvar, underbart. En som inte är utomlands iaf. Mor och far är på solsemester, dock inte tsms för det skulle ju vara konstigt. Svärföräldrarna ska också iväg snart och så åker babe hem, avis jag vill med sola. Jaja, blir väl några tripper till Italien i vår förhoppningsvis <3

Btw...
Kopiera denna text, och se vart folk vill placera dig: 1.Sinnesjuk 2.Jag vill gifta mig med dig. 3.Senfärdig 4.Härlig. 5.Kärleksfull. 6.Iskall. 7.Modig. 8.Dum. 9.Bortskämd. 10.Självsäker. 11.En jag tänker mycket på. 12.Sexig. 13.Glädjespridare. 14.Härlig utstrålning. 15.Otrolig! 16.Egoist. 17.Söt. 18."Player". 19.Den bästa! 20.Nörd. 21.Stillsam. 22."Vildsint" 23.Irriterande - Placera mig

XoXo Amanda

God kväll

Hejsan! Sitter just nu i soffan och gosar med min lilla pälskling, han är världens mysigaste katt. Igår var jag hemma hos Frida och såg på Idol och lite annat, det var som vanligt väldigt trevligt. Det var så trevligt att jag ska tillbaka dit ikväll och se körlsaget, det är ju våran grej. Igår gjorde vi spaghetti och köttfärssås, jätte god med chili. Ikväll blir det korvstroganoff men kanske lite chili i? Vi har typ chili i allt, iaf har vi haft det den senaste tiden. Vi gör alltid jätte god mat tsms, så god att vi pratat om att starta resturang/catering, hehe.

Igår var det ju som sagt Marcus och min 10 månaders dag men pga att han är i Italien så fick vi fira den på varsitt håll men med varandra i tankarna givetvis. Fick ju ett kort av honom i förrgår, en dag för tidigt men det gör ju inget. Det var en fin dikt om att tiden stod still den dagen vi träffades och hur han alltid vill vara min och självklart får han det :)

Har för övrigt skit ont i ryggen så har legat platt både igår och idag. Trodde först det var mensvärk men börjar undra nu eftersom den håller i sig hela tiden. Gör verkligen djävulskt ont, kan gå några steg sen måste jag lägga mig. Hypokondrisk som jag är börjar jag fundera på vad det är för fel. Alt.1: MS och detta är ett skov. Alt.2: har ju en knöl i svanken där det gör ont, cancer? Alt.3: Mensvärk Alt.4:Sträckning, men var ifrån? Alt.5: Ryggskott, hur känns det? Ja som ni ser har jag haft tid att tänka, hoppas det går över snart vad det än är.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och sedan inom en timme bär det av till Frida, weeei, får inte glömma korven, får inte glömma korven...så var bara tvungen att påminna mig om den! Det enda som kunde göra kvällen ännu bättre var om Millis var med, saknar dig gumman så klipp av din knorr, sluta nöffa och bli frisk snart. (Hon har kanske drabbats av...ja vad tror ni jag syftar på?)

Älsklingen du har inte varit inne på hela dagen men hoppas jag kan sitta lite ikväll. Saknar dig, du måste ha loggat in igår precis när jag loggade ur och åkte hemåt för att sova. Älskar dig, bara 6 dagar kvar tills vi ses, kunde inte vara gladare, eller jo om 6 dagar kommer jag vara gladare.


Dom bästa vännerna som finns, utan er skulle dagarna vara mörka, alltid...<3

XoXo Amanda


Hej!

Helgen har varit helt super verkligen, spenderat den hemma hos Frida. Det blev god mat, många skratt, film, tv och det allra viktigaste WILLIAM TOG SINA FÖRSTA STEG. Så underbar, verkligen helt underbar!

Idag kom Millis hem med :)))) Äntligen, saknat henne så!

Saknar ngn annan otroligt mkt, min älskling. Önskar han vore här hos mig, det är där han hör hemma...Det gör ont just nu. Som tur är kommer han hem om 12 dagar men ibland känns det väldigt långt. Vill att han ska vara här nu, vill att vi ska flytta ihop, vill ha ett liv tsms, vill alltid vara nära. Älskar dig!

XoXo Amanda

Hej!

Helgen har varit helt super verkligen, spenderat den hemma hos Frida. Det blev god mat, många skratt, film, tv och det allra viktigaste WILLIAM TOG SINA FÖRSTA STEG. Så underbar, verkligen helt underbar!

Idag kom Millis hem med :)))) Äntligen, saknat henne så!

Saknar ngn annan otroligt mkt, min älskling. Önskar han vore här hos mig, det är är han hör hemma...Det gör ont just nu. Som tur är kommer han hem om 12 dagar men ibland känns det väldigt långt. Vill att han ska vara här nu, vill att vi ska flytta ihop, vill ha ett liv tsms. Älskar dig!

XoXo Amanda

RSS 2.0