This is the life!

Hej hej alla glada räkor och ni andra tjurskallar också :P Sitter hemma hos syster i Gbg och alla andra typ sover så passar på att blogga, min nya mobil är verkligen skön att göra det på. Ja ja helgen har varit super. I fredags var det verkligen skit roligt och jag skratta så jag grät typ flera ggr. För er som inte vet så har jag varit på komiker turnén 2008 av Özz, Soran, Måns och Björn Gustavsson. Alla vet ju att Björn är en gud och jag blev verkligen alldeles fnittrig som en liten fjortis för att han är så Söt. Jag trodde dom andra skulle vara skit men dom överraskade och var skit bra dom med. Sedan igår var vi inne i stan och jag köpte ett par jeans, måste passa på när jag finner ett par som passar då det är sällan dom kosta också bara 400 då det var Cheap monday jeans, en ring och ett armband från bag lady samt ett par röda mocka handskar. På kvällen åt vi väldigt god fisk och sköljde ner det massa gott vin. Sen lekte vi massa roliga lekar och jag var bäst på allt! Idag blir det sko punkten för att leta Madicken skor, låga och höga för att sedan åka hem och äta heta räkor. Det var allt för denna gång. XOXO Amanda

SYK?

Ja, det är frågan. Är jag sjuk? Förkyld är jag ju sedan länge den vet ni ju om. Men i natt när jag jobba började jag må väldans illa och i morse på vägen hem spydde jag som en kalv. Men har iaf inte spytt sedan dess så det var nog inget speciellt. Lite stressmage som mamma så fint uttryckte det.

Idag har jag legat och myst i sängen med pälsklingen min och tittat på VEM VET MEST på SVT2. Riktigt bra faktiskt och man blir rejält allmänvetande. Kan behövas att träna hjärnan ibland faktiskt så det inte blir som potatismos där inne.

Sitter för tillfället och tittar på GREEK, en bra såpa på kanal 5 som handlar om ett gäng ungdomar i en massa studentföreningar. Vad som kommer härnäst vet jag ej men det jag ska titta på kommer iaf tittas på samtidigt som jag skriver lite om varför barn utvecklar allergier och vad som är skillnad mellan det medfödda- och förärvadeimmunförsvaret. Låter intressant va? Ah det är det men alltid liten skvätt tråkighet när det är ngt man tvingas till.

Nej nu ska jag ta lite AMANDAS SPECIAL KOLA, eftersom Millis lämnat kvar sirapen. Miss ya girl hör av dig när du orkar men jag tänker på dig bara så du vet <3

XOXO Amanda

Kärleksbarn

Hahaha alla andra gör det ju so why not. Här är Gregers och mitt kärleksbarn...snuskigt va ;P
Svammel

Nu sitter jag här på jobbet och är alldeles snorig och trött, ögonen går i kors och fortf 6 h kvar innan jag får blunda och somna och drömma en av mina vanliga konstiga drömmar som jag börjat göra varje natt.

Ville också bara ägna en tanke till Frida min gulliga vän som är underbar älskar dig bara så du vet. Så du inte blir avis för jag skrev ett inlägg om Millis bara. För du är min bäste vän också såklart och nu får du t.om vara med i mitt långa inlägg med fet text som bara det viktigaste är i detta inlägg.

Annars har jag ägnat de senaste timmarna till att läsa fotbollsfrun Malins blogg som verkligen var skit rolig, rekomenderar jag varmt om man inte har ngt att göra, http://blogg.aftonbladet.se/7148/. Önskar jag också kunde skriva så bra, roligt och intressant. Så vad ska jag skriva för intressant. Vet inte, har inte haft ngn bra dag idag, varit depp troligtvis pga hösten och ögonen svullna av gråt. Men det är bra att gråta ibland.
 
Kan skriva lite om ngt jag funderade över för ett par månader sedan. Varför nöjer många, inklusive jag själv med sådant som är halvdant när man kan få bättre. Det kan handla om många saker men oftast relationer till andra. Många nöjer sig med att ha det bra ibland när det egentligen borde vara att man har det DÅLIGT ibland. Kanske tänker man att ha det bra ibland är bättre än att ha det dåligt jämt och man är rädd att lämna ngt som kanske visade sig vara bättre än det man sedan får. Men jag tycker ändå att bra och ibland aldrig ska användas i samma mening. Kanske är det lättare att fortsätta i samma gamla bra ibland spår pga att det iaf är en trygghet, man vet vad man får. Gud hjälp en om man lämnar den gamla banan och ger sig ut på nytt vatten, man vet ju aldrig vad man får och ordspråket det kan aldrig bli värre behöver ju inte stämma för att ha det dåligt jämt är ju sämre än att ha det bra ibland. Men man kan också tänka att det kan bli så mkt bättre man kan ju ha det dåligt ibland ist:) Kan låta lätt man byter ju bara ut ett ord i en mening, dåligt ist för bra. Men det är aldrig lätt att bryta med ngn man älskar det är ju faktiskt BRA ibland. Men har man vänner som stöttar och älskar så går det för man är faktiskt värd att få byta ordet bra emot dålig i en mening som innehåller ibland!

Kanske blev svammel och ingen fattar vad jag menar men i mitt huvud lät det bra men kan vara svårt att få ner det på papper, eller datorn så att det låter bra och så andra kan förstå. Tror de flesta människor på denna jord iaf kan känna igen sig en aning och kanske ta illa åt sig men jag menar verkligen inte att trycka ner ngn. Detta inlägg handlar om mig själv! Jag hamnar oftast i bra ibland spåret och stannar där av trygghet samt rädsla för att det kanske är det bästa jag ngnsin kommer få. Mina flesta relationer med pojkvänner har varit så. Att jag kanske inte är värd bättre, jag kanske inte kan få bättre? Men man kan alltid få det bästa bara man vill och det bästa är vad man själv anser vara det bästa och vad man gör det till. Klart man måste kämpa i en relation, de måste alla i alla relationer men det går en gräns för hur mkt man ska behöva kämpa. Och att kämpa för att ha det bra ibland borde ingen behöva göra. Jag läste ngnstans, kommer inte ihåg vart eller om jag skriver rätt: Det är inte kärlek om det gör ont! Och det stämmer till viss del, visst kan kärlek göra ont på ett bra sätt men gör det alltför ont så undrar jag om det är kärlek?

Kanske upp till var och en....men själv ska jag hädanefter sträva efter att ha det dåligt ibland, jag byter ord i meningen som maybeline säger, Because I´m worth it !!!

XOXO Amanda

Millis

Millis min bästa vän du är underbar låt ingen få dig att tro ngt annat, låt ingen trycka ner dig du är värd så mkt mer. Du är duktig och bra på allt! Blidde alldeles ledsen i dag när vi "bråkade" och tårarna bara rann i floder för jag klarar mig icke utan dig.

Älskar dig XOXO Amanda

Jobb

Jajjamänsan nu sitter jag och sliter på jobbet ... Känns lite tufft att gå in natt faktiskt, glömt lite hur det var men det är ändå roligt att få hoppa in lite extra, måste ju betyda att dom är rätt nöjda med mig iaf, trots att de aldrig fick ngt kaffe om morgnarna i somras ;P Fick också en biobiljett idag av chefen som tack för sommaren, tyckte jag var mkt gulligt.

Ja vad har jag annars gjort idag? Legat i sängen och latat mig med pälsklingen min. Kände att jag höll på att få ett migrän anfall också uschabusha. Började se suddigt och vinnögd och huvudet bankade lite extra så fick ta ett litet rosa mirakel/ängla piller, också kallat eeze. Sedan har jag också käkat godis och världens godaste choklad från marabo, den nya AMIGO. Mums min nya favorit och Camillas eller vad säger du hjärtat? Men börjar känna mig lite pluffsig så kanske bör tänka på viktnedgång igen? Har ju lite "bantarmat" hemma dvs. pulver diet från Allevo och det funka ju bra förra gången, 5 kg på 2 veckor inte illa. Ska väl också köpa träningsabonnemang på Studio Fitness för Millis skull :DD Hehe ne men skönt att komma igång och träna och dom har ju endel danspass och jag saknar verkligen dans och 298 kr i månaden kan lätt vara värt ett. Sedan har de ju stripaerobic också som jag verkligen verkligen vill prova på och det kan ju uppskattas från annat håll också, eller ;)?

Har tänkt att sätta mig och plugga lite i natt, skriva om barn och dess allergier. Har ju hämtat min bibel idag och vill läsa den...BARNMEDICIN. Står verkligen om alla sorters barnsjukdomar och tillstånd i den. Är det inte en bra tid för att skaffa barn får man väl läsa om det istället och längta efter framtiden. Och längtar är verkligen ngt jag gör. Har nog alltid velat skaffa familj och barn, gillar ju att vårda och ta hand om andra, därav mitt yrkesval. Men just nu är inget bra tillfälle att skaffa barn för mig och hur gärna jag än skulle vilja det skulle jag aldrig göra det. Jag vill ha barn väldigt gärna men jag vill ha det i framtiden då jag är färdig SSK. Visst är det lite jobbigt ibland, kan kännas lite tomt av min längtan och visst kan jag bli avundsjuk på vänner som skaffar barn men samtidigt är jag så lycklig för deras skull att det inte går att beskriva. Och varför ha brådska när jag redan har världens underbaraste bonusbarn...THUVA och sedan ännu ett påväg i Fridas mage. Och Fridas mage börjar bli så stor och mysig. Vet inte om jag skrivit om det tidigare men för ungefär en vecka sen fick jag känna och se barnet sparka ordentligt. Visste att jag skulle bli rörd av att känna men inte så rörd som jag blev. Tårarna bara började rinna för att jag blev så glad. Hehe jag är nog rätt blödig av mig, fått det ifrån pappa min som gråter till disneyfilmer vilket jag kan erkänna att jag också gör. Stor bölar när Mufasa dör i lejonkungen men vem gör inte det egentligen? Man måste vara känslokall om man inte gör det. Oj nu sväva jag visst ut lite precis som i basgruppen. Hehe men barn ja det är jätte söta och underbara och jag kommer snart ha två st små glin att skämma bort. Bonusmamma är en viktig del i barnets liv. Det är jag som lär allting om cirkussniglar, trotoar blommor, klippa i tandkrämen, hitta på fula ramsor och liknande. Det kan ju inte en mamma göra? Nej jag har ansvaret för allt bus...kom ihåg det nu Camilla och Frida men lova att vara snälla när jag väl får barn. Känner att det kommer komma och bita mig i arslet eller hur man ska uttrycka sig. De lär lära mina barn en massa rackartyg som mamma Amanda inte kommer gilla. Frida t.ex. lär lära barnet att fisa i ansiktet på folk men jag har ju alltid haft kiss och bajs åldern sen jag föddes och kommer nog alltid ha så det gör la inget kanske ;P

Jaja nu känner jag att detta inlägg börjar bli lite väl långt med alltför mkt svammel och babbel som inte alls är intressant för någon annan än mig själv så om ni läser denna rad först så behöver ni inte läsa resten för det är inget att ha ;P Men vem skulle läsa sista raden först? Jaja nu är det bäst jag slutar annars lär jag inte ha några läsare kvar, dvs mina vänner ;)

Så på återseende XOXO Amanda

(ps! XOXO kommer från gossip girl och betyder PUSS OCH KRAM..."förkortning på engelska")

<3

Har lagt in detta tidigare men det kan gott upprepas, det är DU ju värd...

You make me feel like a million bucks, you take out the best in me and for that I'm forever grateful. I will always love you one way or another...Because of you I'm a change person, a better one and I feel like everything is possible! XOXO Amanda<3

:)

En liten sådär lagom töntig mysig låt


OBS! Har inget med mitt liv att göra, jag känner mig bara otroligt lycklig för tillfället <3 :D

EGO

Tänkte lägga in lite bilder från min nya mobil =))) Dock har jag inte lärt mig riktigt att hantera kameran därav inte jätte bra kvalite men titta och njut, bara inte alltför mkt ;PAMANDA

                                                                                               


MILLIS                                                                                               


THUVIS


By the way, min snälla Millis bjöd på pizza idag. MUMS!!!

XOXO AMANDA

Poker och barnvakt

Sitter nu här hemma hos Millis och spelar lite poker, dricker kaffe och är barnvakt åt bonusbarnet Thuvis som ligger och sussar så sött i sängen. Har gått riktigt bra i Poker idag. Låg etta väldigt länge med 21 000 men orkade inte så gick all in ;P

Barnvakt är skönt att vara, speciellt när man är det från och med då hon sover. Är ju ändå alltid här under den tiden, 20-23 så varför inte vara barnvakt då. Jag och Millis brukar ändå inte vara speciellt sociala ;P Hon gick på bio, bra att kunna låta henne unna sig lite sådan. Har förresten fixat ny mobil då min var lite sönder. En samsung Touch skit snygg. Var lite rädd för att ha touch och hur det skulle vara att skriva sms eftersom det inte finns några knappar att trycka på. Men det funkar rätt bra ändå, man kan ta fram ett tagentbord på displayen så det funkar bra :))))

I dag i skolan har vi tränat på att sätta PVK och ta blodprov, det funkade riktigt bra. Första gången hamna jag fel och fick inget blod, hade fel grepp. Men sedan funkade det jätte bra. Pvkn funkade bra då det var samma grepp som vid blodprov. Det hända problemet var att jag fastnade i plasplåstret med hanskarna så fick slita av mig allt och ta ett nytt ;P

Lägger in en bra låt som jag lyssnade mkt på i ettan efter min dåvarande pojkvän och jag bröt upp, mysig låt! Snygg va????

Torka

Oj vad det var länge sen jag skrev. Får be om ursäkt till er som läser den här, om jag nu har några läsare alls ;P Men vad ska man säga har haft rätt fullt upp. Den 25e började skolan och med det kom även nollningen för de nya studenterna och mitt uppdrag som fadder. Det var väldigt roligt att vara fadder ska ni veta och nollan var den bästa. Gick omkring med min fina SSK overall som är lila och som såg ut att ha blivit använt i tre år redan första dagen och den som inte får tvättas om man inte får kroppsvätskor på den då kan man få tvätta den i stångån.

Det har varit rätt mkt festande och en massa dans och det har varit super kul verkligen. Mitt nya favorit ställe är Flamman, 14 kr för en öl och det är bara för studenter. Finns endel härliga människor där fick jag uppleva tackvare att jag köpte en öl som var för stark för mig som fadder (vi får bara dricka 4.6 och detta var 5.1). Gav den då till en söt LÄK student och det visade sig vara en bra idé ;PPP :DDDD

Men nu är nollningen slut och också min helg i GBG där jag varit och besökt min kära syster. Köpte ett par jeans, en gul kort kofta, två bh-har bra och dyra, ett par trosor, en kappa till vintern, en väska, en sjal, en klänning oh en tröjja. Kan nog lägga upp lite bilder senare. Och min systers lägenhet var så fin, de såg ut att vara typ miljonärer trots att de inte har speciellt mkt pengar, en sjuksköterska och en student. Jätte fin lägenhet med fyra rum och takterass :DDD jätte mysigt med en massa växter. Var också på twillfit och mätte min byst och som nästan alla andra har jag gått omkring med en stl för lite, hade visst 75 D ist för C....oops, om ni ville veta men jag tyckte det var kul att få gjort iaf.

Nu sitter jag är hemma hos Camilla och hon är lite osocial den tönten :S hehe nee det är oki hon pratar i telefon med J tror jag så hon får väl hållas för denna gången. Har fortf. fruktansvärd hosta men ska dricka lite vatten det är bra med varmt, annars får jag sätta mig i duschen och sätta på vattenkranen så det kommer ånga det är bra för luftrören. Jag ska förresten skriva om ÖL (övreluftvägsinfektioner) med Mikaela till skolarbete en hygienrapport. Usch hatar rapporter dom är jobbiga att skriva stora. Man ska skriva om 3 mikrober och knytanan till 3 vetenskapliga artiklar. Ska också lära mig att ta injektioner på torsdag hihi :DDD Ska kanske träna på Milla eller vad säger du gumman;PPP??

Nu ska jag vara social ist för hon har slutat prata i telen så då ska jag inte sitta här. Ska försöka att inte ha så stort uppehåll tills nästa inlägg...på fredag blir det FLAMMAN igen :DDDD

XOXO Amanda

RSS 2.0