störst av allt är kärleken

Störst av allt är kärleken, min kärlek till dig. Den är starkare än något annat och kan alltid bringa lycka. Min kärlek till dig är anledningen till att jag vaknar med ett leende på läpparna och somnar med ett likaså. Den är anledningen till att jag andas, till att jag lever, till att jag finns. Kan inte minnas hur mitt liv var utan dig och kanske vill jag det inte heller. Du är mitt liv, min framtid mitt nu, något annat behöver jag inte veta. Jag älskar dig väldigt väldigt mycket, så mycket som det går och om du bara älskar mig hälften så mycket så vet jag att jag kommer vara lycklig hela mitt liv, så länge du finns vid min sida <3




11 dagar kvar tills jag får träffa min älskade prins!!!

XoXo Amanda

Vardag till fest...

Det är väl inte så sällan som man har ont om tid till att sminka sig innan man ska iväg på fest. Kankse har man jobbat, gått i skolan eller helt enkelt bara haft annat för er. För er som har samma problem som mig kommer här ett litet tips:

Om du vet att du ska på fest senare på kvällen, sminka dig relativt naturligt på dagen, en vardags make up som lätt går att göras om till festmake up. En färg som alltid funkar bra är BRUN som du först sminkar naturligt och senare på kvällen bara lägger över lite brons alt. guld glitter över...

 

Naturligt                                                          Fest




Naturligt brunt sminkad!

XoXo Amanda


JUlklappar

Hej, för er som tänkt köpa julklapp till mig...här kommer önskelistan:

 

Soda streamer (snygg färg, typ röd?)

Presentkort (Ikea, make up store, gina, cubus)

BIL (typ peugoet 207 cc, eller audi TT går också bra)

Hästens dubbel säng (sådan man kan trycka upp madrassen)

Divan soffa (typ grå)

eller....hörnsoffa

Resa till ngt soligt land

Jacuzzi (strl L)

Butler (gammal mysig gubbe, typ fråga Olle)

Hus (OBS! i Berg och med Pool...minst 15 rum och kök

Marcus: Till dig tillkommer BEBIS och FÖRLOVNINGSRING (äkta guldring med äkta pärla)

XoXo Amanda


TACK!

Gud vad glad jag blev när jag fick den här kommentaren, verkligen tack =)

"Jag tycker din blogg är superintressant! har läst hela månaden faktikst! (: och det är ett stort plus.
kolla gärna in min och säg vad du tycker om den"

Självklart kolla jag in bloggen, gör det ni med...jätte fin!

http://mestelsa.blogg.se


XoXo Amanda

Rött och Rosa

När det kommer till kläde, inredning ja nästan allt så passa Rosa och Rött lika bra som olja och vatten men när det kommer till SMINK då är det en helt annan sak. Fick hem en ny ögonskugga idag, helt underbar, röd från MUS EAST. Annars har jag använt det jag brukar + en rosa skugga som heter Babydoll.






Underbart eller hur?

Tips:
När du vill att dina färger ska bli riktigt skarpa, använd en higlighter med naturlig färg. Tänk på att använda väldigt väldigt lite annars kan det lätt bli kletigt. Ett tips är också att lägga en naturlig färg över, vit även om den inte ingår i det du egentligen hade tänkt dig, håller längre och blir inte lika kletigt. Efteråt tar du dom färgerna du vill ha och tänk på att ALLTID ta på den mörka först, vare sig den är ytterst eller innerst. Där efter ta den ljusa och måla över lite av den mörka, på så sätt så flyter färgerna ihop bättre. När du skuggar upp mot ögonbrynen så är det bra att ta en vitaktig skugga och ta närmas ögonbrynen samt skugga ner på den andra skuggningen, då ser det bättre ut...

Något ni undrar över när det gäller smink, fråga gärna så ska vi se om jag kan svara!!!

XoXo Amanda



Ni har väl inte missat?

TÄVLING!

Hej nu startar jag min första tävling av många hoppas jag. Det är en enkel tävling men ett väldigt bra pris. Lottar ut 2 vinnare och det du kan vinna är 10 % på Mittnamnhalsband och allt du behöver göra är att trycka på denna:

bloglovin

Länka också till tävlingen på din blogg och skriva ett inlägg. Skriv sedan i kommentaren när du gjort det.

Titta vad enkelt och billigt det kan bli att få vara ägare av ett väldigt modernt namnhalsband som många kändisar bär. Du får givetvis välja namn själv!



XoXo Amanda

Skit bra!

Tycker du att dina besökare på bloggen börjar sina, eller har du kanske aldrig haft den mängd besökare som du tycker att din vän är värd. Prova då på detta, det är helt gratis och du binder inte upp dig på några konstigheter alls. TVEKA inte klicka idag!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=mannndy


Och klicka på annonsen om bloggplus här på sidan för att få ytterliggare 100 besökare, precis vad din blogg förtjänar eller hur ;)

XoXo Amanda

Dagens smink!

Först lite bilder från gårdagens smink igen:



Dagens:



Foundation + Puder - Collistar
Eyeliner Black - Isadora

Ögonskugga MUS
Green Tea
Khaki Gold
Tri Brown

Jag känner att det är rätt meningslöst att lägga in bilder på dagens outfit. Eller vad tycker ni? Dom kläderna jag bär idag komme riaf helt och hållet ifrån Bubbleroom, det är nog mitt favorit ställe att shoppa kläder på för tillfället. Jag har ett par svarta leggins, ett långt vitt linne och en lång grå kofta!

Vill ni att jag ska fortsätta lägga upp på dagens outfit?

Idag har jag varit på Ikano med Camilla, köpte bara en mobilväska för 149:- vilket är bra för mig, börjar bli sparsam. Nu är jag fett trött, ser på One tree Hill och ska sätta på kaffe!

XoXo Amanda

God morgon!

Ja, det var ju skönt med ungefär 5 h sömn då. Kollade på film och helt plötsligt sa Camilla "Nu måste vi sova klockan är halv sex". Jag trodde hon ljög men se det gjorde hon inte. Vid halv elva i morse vaknade vi, har käkat frukost, sminkat oss och snart ska vi ner på stan och strosa lite. Dagens smink är grönt blandat med brons, kommer bilder senare tsms med dagens outfit.

Tills dess, ha det bra!

Marcus älskar och saknar dig en massa, som alltid!

XoXo Amanda

tjejkväll

Som sagt var det dags för lite tjejkväll med Camilla, så älsklingen min fick tyvärr sitta ensam ikväll utan mitt sällskap framför msn.
Vi började iaf med lite peeling av ansiktet för att sedan lägga på en anisktsmask gjord av choklad, köpt på Kicks för 20:- och rekommenderas varmt. Efter ansiktsmasken sminkade vi oss. Jag valde att satsa på svart skuggning då det är vad jag måste träna på allra mest. Resultatet blev jag faktiskt otroligt nöjd med, bästa hittils. Eller vad säger ni? Har inga närbilder på sminket men det kommer i morgon för dom ligger på min mobil och har inte sladden med mig, här finns inget 3G nät heller så kan inte lägga upp dom via mobilen.

Smink
Foundation + Puder Collistar (använder inget annat, det är verkligen det bästa för hyn)
Rouge Mary Kay
Mascara The colossal Volum' Express (rekomenderas varmt, nyinköpt idag. Älskar den redan, ger verkligen volym)
Eyeliner black- Isadora
Läppstift orange- SOLO

Ögonskugga
Svart - Collistar
High techlighter Neptune
Tri Brown - MUS
Microshadow Satin- MUS
Glitter eyeliner Lila - MUS




 

 

Smink tips:

*Blöt eyeliner funkar bättre en penna då den är lättare att sudda ut. Ta på eyeliner innan ögonskuggan då kan du sudda om det blir fel och du förstör inte hela make upen.

*Om du ska lägga en skugga ovanför ögonlocket är det bra om du spärrar upp ögonen allt du kan och lägger en kant där dina ögonfransar slutar. Högre upp än så ska du inte, det blir ett perfekt rikt märke och lättare att skugga.

*För att få dom olika färgerna på ögonskuggorna att lättare "flyta" in i varandra så dra över lite vitt med en mjuk pensel (sådan med hår) över hela ögonlocket. Gör det också i slutet av skuggan för att det ska se proffsigare ut.

Lycka till!

 

Btw, färgat håret svart. vad tycks? Bättre blond eller svart?

 

XoXo Amanda


Dagens...

Outfit: Favorit legginsen från Gina och svart klänning från Frida



Dagens/gårddagens inköp: Skor 299:- Skopunkten , Jacka Axelssons 319:- (Vero Moda märke)



Vet att min kamera suger men det är min mobil, har ingen digital och därav suddigt + att det är taget i spegel då det inte går att ta helkropp med mobilen...Ska sno min killes kamera den är bättre ;)

Ikväll blir det att vara med Camilla, om hon inte somnar tidigt. Vi ska använda ansiktsmask och sen sminka så ni får se bilder senare.

Saknar min babe så otroligt mkt så igår blev jag lite ledsen, förälåt babe men det är bara för jag älskar och saknar dig så, klart att jag vill ha dig här 24/7. Min babe är vekligen världens finaste och bästa, idag är det bara 14 dagar till jag tar flyget till Italien och får möta honom <3

XoXo Amanda

TÄVLING!!!

Hej nu startar jag min första tävling av många hoppas jag. Det är en enkel tävling men ett väldigt bra pris. Lottar ut 2 vinnare och det du kan vinna är 10 % på Mittnamnhalsband och allt du behöver göra är att trycka på denna:

bloglovin 

Länka också till tävlingen på din blogg och skriva ett inlägg. Skriv sedan i kommentaren när du gjort det.

Titta vad enkelt och billigt det kan bli att få vara ägare av ett väldigt modernt namnhalsband som många kändisar bär. Du får givetvis välja namn själv!



XoXo Amanda


Tips VOLYM

Kommer ett litet roligt tips på hur ni kan få volym i håret utan att använda spray eller annan hårvårdsprodukt.

1. Tupera håret så mkt du bara kan



2. Borsta ut det med antingen fingrar eller borste, fingrarna funkar ofta bäst.



2. Sätt upp håret i en tofs!



VARNING! Alla kan inte tupera sitt hår och sen lätt borsta ut det. Vissa kan behöva ungefär en flaska schampoo så tänk er för innan...Lycka till!

XoXo Amanda

Skoj med Frida

Lite privata bilder från när jag och Frida har det skoj i badrummet...




Ser ni bilden med dom stora läpparna? Kissie kan du slänga sig i väggen med sina...vi har både större och snyggare och heeelt naturligt!!!!

XoXo Amanda

Dagens smink och outfit






Dagens outfit: Linne - butik Öland, Jeans- Bubbleroom




Dagens smink- Vitamin kick:

Foundation + puder - Collistar
Rouge- Solpuder Isadora
Ögonskugga MUS:
Microshadow Sunrise
Tribrown
Microshadow Famous
Higtechlighter neptune


Dagens smink 2:

Puder+ foundation colistar
Rouge- Solpuder YL
Ögonskugga Mary Kay
-lila/brun
-Svart/grå
-vit




Vad tycker ni är bäst, mörka eller ljusa ögon?

XoXo Amanda

ny design!

Vad tycker ni om min nya design på bloggen, snyggt va? Om ni vill ha en lika snygg så gå in på Frida och fråga henne om hon kan göra, skit duktig!

Dagens kommentar!

"Att slicka någon i rövhålet är ju som att sätta upp en halv tapet. Varför, liksom det är ju inte skönt för någon?"
- Frida

Anonym

Anonym: FYY FAN VILKEN TRÅKIG BLOGG, JAG DÖR AV SÖMN... ZZZZZZZ. LÄGG NER SKITEN. ingen vill läsa den

Svar: Lägger inte ner min blogg för ett anonymt inlägg, tar inte heller åt mig. Skriver för mig själv, vänner, familj och dom som vill läsa den, alltså inte för dig!

Dagens vill ha!

Lång kofta 399 :-

Leggins bubbleroom, 2-pck 199:-
Skor Ellos, 1499:-


Sketa snyggt va? Det finns givetvis en massa jag vill ha men det är dessa som är höst upp på minn vill-ha-lista för tillfället!!!

XoXo Amanda




Tips!

Om ni ska köpa en enda sminkprodukt i år så köp Tri Brown ifrån MUS, kostar 185 kr. Det är en ögonbryns färg med tre olika färger, en ljus, grå och svart. Den är perfekt till att forma ögonbrynen men kan också användas alldeles utmärkt som skuggning till ögonlocken. KÖP!





XoXo Amanda

KISS OCH BAJS

När jag får barn så ska jag köpa detta, helt klart favoriter, helt underbara!

Kiss och Bajs som kläder och mjukisdjur....helt underbara eller hur?


XoXo Amanda

Forest nymph

Blev lite mer sminkning, lite mer "extremt" men som man ändå kan ha. Kallar det forest nymph, alltså skogs nymf.

Foundation - Collistar
Rouge - solpuder Isadora
Svart eýeliner- isadora
Grön glitter eyeliner- Mus

Ögonskugga- Mus
Tri brown
Eyedust bamboo
Cybershadow gecco
Microshadow green tea





XoXo Amanda


Älskling!

Har inte glömt dig babe även om så kan tyckas då du inte får ngn plats i alla mina inlägg längre. Men du finns alltid i mina tankar och runt min handled och du kommer få en massa plats och en massa alldeles egna inlägg. Älskar dig, du är det finaste jag vet. Hoppas det går bra på fotbollen och att du kommer hem utan brytna ben!

XoXo Amanda

Skor!

Vill ha ett par boots nu till hösten då det passar riktigt bra till leggins och en varm, lång kofta. Har dock svårt att välja. Vad tycker ni?







Vart köper ni era kläder / skor, ngn affär ni verkligen vill tipsa om?

XoXo Amanda

Namnhalsband!

Ni vet ju redan att jag har ett namnarmband med min pojkvänsnamn och nu vill jag bara visa er en annan liknande produkt som är jätte fin.


Namnet får man givetvis själv bestämma, smycket kommer ifrån http://mysilver.se Så kolla in där för fler ideer och fina saker....

Kolla också in Millah på hennes blogg där du kan vara med och tävla om en massa saker, smycken, ljus, kläder och en massa mer!

XoXo Amanda


Baresso

Kollat in http://baresso.se ? Dom har en massa roliga saker till väldigt bra priser. Min favorit är volym pudret "Osis + Dust It" från Schwartzkopf . Otroligt bra volym puder för att piffa upp en annars lite slapp och tung frisyr. Kan användas både till vardags och fest, ha bara i lite mer till festen. Kom igen klicka in er på baresso och ta del av deras super erbjudande!




Kolla också in den här tjejens blogg http://millahoman.blogg.se, den är ngt alldeles extra med en mängd tävlningar där du kan vinna allt ex. hårvårdsprodukter, kläder och smycken. Samtidigt är hon en trevlig tjej så kom igen vad väntar ni på?

XoXo Amanda

Smink och kläder!

Gó kväll! Ska snart göra kvällsmat, varmamackor med skinka, tomat och mozarella. Mums! Tänkte innan bara passa på att lägga in lite bilder...

Gårdagens kläder: Linne - Bubbleroom, Leggins - Gina, Kofta- Camilla




Dagens kläder: Byxor - Bubbleroom , Linne - Bubbleroom, Kofta - Bubbleroom





Dagens make up: Natural
Foundation Collistar nr 1
Puder Collistar nr 3
Rouge Mary Kay
Ögonskugga från MUS
High tech lighter - neptune
Microshadow- fairytale
Microshadow- khaki gold



Som ni ser så älskar jag både kläde och smink. När det gäller smink så älskar jag alla ögonskuggor från MUS. Har ca 17 st. i olika färger, de mesta inghandlade på tradera så det blir ngt billigare. När det kommer till kläder så har jag ett craving för koftor för tillfället, i alla färger som ni kanske märker.

Har ni önskemål hur Ni vill se mig sminkad?
Har ni ngt tips vart man kan köpa riktigt snygga koftor?

XoXo Amanda

Ett klick för världen!


FY!

Oj, inte visste jag att det fanns så många snuskhummrar i sverige!!!



XoXo Amanda....kolla in i morgon igen för tips på sminkning och kläder!

KLICKA!!!






Snälla jag har inget smink alls och nu när jag har en "sminkblogg" måste jag ju skaffa mig lite. Okej där ljög jag, jag har en himla massa men är det ngt en flicka inte kan få nog av så är det ju skor och SMINK.....och biobiljetter ;)

BIO!!!




Någon som vill gå på bio? Klicka på länken så ses vi!!!

Klicka!!!




Som alla i min familj och alla mina vänner vet så har jag ju knappt några skor att ta på mig. Så kom igen klicka på länken för att hjälpa mig. Antingen nöjer ni er med att bara klicka, helt ok och ni binder er inte på ngt. Eller så blir ni medlemmar och är med i kampen om att få gratis skor...Glöm inte se till att visa att det är jag som värvar er; Mannndy

Greys Anatomy onsdag 30 september!!!!


Snäcka!

När man var liten letade man alltid på sommrarna efter snäckor. Man ville ha den där allra finaste och när man hittade den blev man så glad och lycklig. När man växer upp söker man annat, man söker en fin, underbar man/kille att älska, den allra bästa precis som med snäckan för man vet att man då kommer bli glad och lycklig som när man var liten. Men också precis som den där snäckan så kan man få leta länge, vända upp varenda sten och då och då hittar man en snäcka men inte den med stort S. Man får plocka många snäckor som kanske är fina till en början med snabbt blir fula, smutsiga och går sönder. Men så en dag hittar man snäckan med stort S och på samma sätt hittar man mannen med stort M och det gjorde jag för snart 9 månader sen. Min älskade, underbara pojkvän Marcus...du är snäckan som gjorde mig lycklig som liten, du är mannen som gör mig lycklig nu...





XoXo Amanda

 


Dagens outfit och sminkning



Blivit betydligt bättre på att skugga ögonen.´Ögonskuggan är TriBrown från MUS (egentligen till ögonbrynen men passar bra till skuggning också) Kläderna är Ett linne och ett par leggins från gina samt en lila tjocktröja från en liten affär på öland.

Förutom att fota mig själv idag har jag varit i skolan och haft basgrupp, gick bra. Sedan har jag myst med Greger i sängen, städat, diskat och nu ska jag dricka lite kaffe...
XoXo Amanda

Namnarmband

Här är mitt nya namnarmband med min älsklings namn och en kedja av små hjärtan så han alltid finns hos mig <3



Nice ha?

XoXo Amanda

Tjena

Nu har jag lite att berätta. Har inte skrivit på ett tag för har varit i Hofors med Frida. Fridas mormor Sonja fyllde 70 och hon skulle överraskas med en fest. Fridas man Thomas kunde inte följa med så damerna hade därför ingen chauförr och jag blev då tillfrågad. Vi hade tänkt att åka så fort vi vaknade så omkring 8 eller så men dagen innan märkte jag att mitt pass gick ut förra året så fick lite panik då jag ska till italien om...19 dagar tror jag det är nu. Polisstationen öppnade vid 9 och det gick snabbtoch smärtfritt att fixa passet och det kommer på fredag så ingen panik där.

Klockan tio kom vi iaf iväg efter att vi hämtat fridas mormor med. Klockan 16.30 var vi framme i hofors, japp ni hörde rätt det tog alltså 6 ½ h. I vanliga fall tar det ungefär 4 h så man kan väl säga att vi körde rätt så fel. På hemvägen igår när Fridas mamma körde så kom vi underfund med att det var i Sala vi körde helt fel håll. Men iaf när vi åkte på vårat sätt så åkte vi runt lite vilket gjorde att det tog sådan tid. Vi åkte in på småvägar i skogen som bara bestod at grus och stora stenar så bilen kunde gått sönder. Sen kom vi fram till ett annat ställe där vi också svängde fel och fick köra 2½ mil framåt tillbaka alltså 5 mil totalt (ca 1 h). Vi svängde mot Avesta ist för Storvik. I Avesta tankade vi och mormors kort fastna i automaten på OKQ8 så vi fick vänta på en sur jävla gubbe som pilla ut det och gick direkt, han var en hårsman från att drabbas av Fridas vrede. Sen tankade vi på preem och fick guidning på telefon av Fridas pappa och tillslut var vi iaf framme. Jag var helt slut då jag hade kört hela vägen och min rygg värkte. Ville nog helst av allt lägga mig och dö i sängen men vi åkte och hälsade på Fridas pappa vilket var väldigt trevligt och där fick vi kaffe och mat och en massa mobbning för våran resa, vilket nog var förtjänat.

På  kvällen träffade vi Fridas gamla kompisar från förr och festade i lilla Hofors. Det var trevligt och kul ayy höra en massa historier om Frida hur hon var som ung. På lördagen gick vi promenad i Hofors och Frida visade mig byn, det tog ca 1 h att gå igenom allt och då inklusive stopp ;) hehe bara retar Frida för hennes lilla stad men den var faktiskt gullig och mysig. På kvällen blev det att fira mormor i en lokal med en massa av deras släktingar. Det var god mat men vi gick hemåt rätt tidigt eftersom söta Willeman var så trött. Hemma pratade jag med Marcus ett tag sedan spelade jag kort med Frida, Alex (fridas bror), emelie(fridas brors flickvän), jens(fridas brors kompis) och Linnea(fridas brors kompis flickvän). Jag kom näst sist på Plump alla ggr men det var roligt. Vi körde familje genie med, tjejerna mot killarna och killarna vann...eller Jens vann nog mest för det var han som svarade mest. På söndagen sen åkte vi och hälsade på fridas pappa igen och sedan åkte vi hem. Det var jätte kul i Hofors och jag hade aldrig kommit dit om jag inte kände frida men det var fett skönt att komma hem och gosa med Greger och att kunna prata med min älsk igen.

Idag vaknade jag vid 12 eftersom jag låg vaken till halv fyra och läste ut sista boken i millenium serien, FETT bra böcker. Sedan klockan ett gick jag till ikano med min cykel, gick alltså 1 mil. Reklamerade den och fick pengar tillbaka, gick till teamsportia, stadium och tillsist till biltema där jag köpte en ny cykel och cyklade hem 1 mil igen. Tycker jag varit mkt duktig. Är också väldigt hungrig så ska snart äta sen plugga och förhoppningsvis prata med älsklingen min. Han har sin första skoldag idag, hoppas det går bra men det vet jag att det gör för han är så duktig. Älskar dig massa massa mandelmassa älsklingen min, min Marco <3

Dagens sminkning, peach och ljusblått

 


Tack för resan mina älsklingar, älskar er massa mina guldklimpar<3


XoXo Amanda

23 dagar kvar....

...tills jag åker till Italien. Längtar så fruktansvärt så ni kan inte förstå. Flyger den 10e okt från Skavsta och kommer till Bergamo kl. 20.30. Därefter tar jag en buss till Milano där min älskling väntar och sen ska vi sova på hotel där en natt. Så himla mysigt, jätte fint hotel och frukosten ja den består av fika bröd men så är det i Italien. På söndagen sen åker vi ngn gång hem till Marcus, eller Marco som han nu heter i Bologna där han bor med några killar från Turkiet.

Varje kväll nu har vi suttit och snackat på msn, det är mys det. Vi skriver inte hela tiden utan han ser på fotboll och jag har läst Stieg Larssons trilogi (inne på sista nu), så det är som vi sitter och myser tillsammans i soffan, bara att vi är flera tusen mil ifrån varandra men vi ser varandra i webcamen.

I helgen blir det dock ett litet uppehåll med allt msnande tyvär eftersom jag ska till HOFORS, hehe ja ni hörde rätt jag ska till ngt som kan verka världens ende. Men anledningen varför jag ska dit är för att min kompis Fridas mormor, Sonja fyller år och dom behöver en chauförr, moi. Det ska bli roligt, vi ska ut och så på fredagen och jag ska få se alla ställen som bus Frida busat på. Spännande....!!!

Lägger in lite bilder på random pics...


Grattis till Willeman på sin 9 månaders dag också...wuhuuuuuu <3

Till Marco:
Älskling jag önskar jag kunde visa eller ens beskriva med ord hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig men de alra finaste gester och de allra finaste ord gör det bara inte rättvisa. Du har förändrat mitt liv till det bättre, du har visat att jag är värd att vara lycklig, att äkta kärlek existerar. Vi har varit tillsammans i snart 9 mån och jag blir nykär på nytt om och om igen och på det sättet så vet jag att vi kommer hålla för evigt. Vi har gått igenom lite svårt och har svåra saker att gå igenom i framtiden men jag vet att vi klarar av allt för min kärlek till dig är så stark, jag vet vad jag vill och jag kommer kämpa och göra allt för oss. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva men jag ville skriva ngt fint, ngn dikt blev det inte utan ord direkt från mitt hjärta. Jag älskar dig över allt annat, du är det finaste som finns, du är det underbaraste, snyggaste killen i världen och jag ska göra allt för att vara dig värdig...DU är min själsfrände igår, nu och för alltid <3 Saknar dig!!!

XoXo Amanda

Älsklingen min!

Nu har min älskling åkt...eller han åkte ju i morse. Igår kväll började allt kännas lite bättre för jag beställde biljett till den 10e okt så det är inte ens en månad kvar tills vi ses. Visst det kan kännas långt men jag har ngt att se fram emot och det känns inte lika långt. Innan har jag ju vetat att vi kommer ses men det kändes ändå som vi inte skulle träffas på ett helt år men nu är det alltså helt säkert. Sedan hade vi en underbar kväll tillsammans så jag har massa fina minnen att tänka på.

I morse blev jag lite tårögd när jag vakna då jag kom fram till att snart åker han. Pussades och gosade en massa både hemma hos svärföräldrarna och på flygplatsen. Att säga adjö var svårt men vi ses som sagt snart. Älskar honom så sjukt mkt så vet att vi kommer klara det.

I dag har jag umgåtts en massa med Camilla och Frida. Fettat godis, chips och cola så det har också fått mig att må bättre. I natt ska jag sova hos camilla, mys. Blev också glad att älsklingen min hade bloggat och tillägnat en tanke till mig.

Sitter med Marcus tröja på mig, en röd myströja och inatt blir det att ha Metallica tröjan som snuttefilt.

Älskar dig massa massa massa mandelmassa min gosigastegosegosifnuttsnuttkorv <3

XoXo Amanda

3 dagar kvar

3 dagar kvar tills min gosplutt, min älskling, min sötnos, mitt liv, min dröm, min kärlek, min man, min pojkvän, min själsfrände, mitt allt åker...Åh så jag kommer sakna dig babe. Du är verkligen det underbaraste som någonsin hänt mig. Det här kommer bli jobbigt och vi vet aldrig hur det slutar men det enda jag vet är att jag VILL och HOPPAS att det kommer vara vi för resten av livet. Jag älskar ju dig av hela mitt hjärta...

Förutom att jag har en ljusstake ifrån min älskling som jag ska tända varje kväll, några tröjjor som han gått i och som alltså luktar massa han, halsbandet jag fick av honom på min 21 års dag så har jag skaffat ännu en sak som ska påminna mig om honom varje dag...ett NAMNARMBAND av silver med en kedja av hjärtan och så står det Marcus. Så andra kanske lindar sina pojkvänner runt sitt lillfinger men jag gör det runt min handled. Åh längtar tills det kommer, tar upp till 18 dagar men det är det värt. Längtar dock inte efter det lika mkt som jag längtar tills babe kommer hem och vi ska flytta ihop på riktigt i gemensam lägenhet och skaffa hund, right babe?

Idag ska vi gå ut och äta middag och i morrn så blir det att åka till svärföräldrarna i Runtuna. På måndag lyfter Marcus från Sverige och bär av till Italien och jag kommer åka hem med ögon som översvämmas av tårar och säkerligen kläder som blir neddränkta i snor för jag blir så snörvlig när jag gråter. Ska tillbringa måndag hos Camilla och myspysa med henne och Frida med fetdag med stort fett F. Underbara vänner <3

Nej nu ska vi se på film...Love!

XoXo Amanda

Tjena

Sitter i soffan med min älskling, ser på ngt på tv men inget speciellt. I helgen var jag i GBG och firade syster, såg Sissela Kyle som var bra och åkte räkkryssning som var god. Trevligt och träffa hela familjen med och att dom hann träffa Marcus innan han åker.

Igår var jag en snabbis i skolan och sedan en snabbis med Frida för att sedan ha myskväll med Marcus. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och "Kenny Starfighter" vilka båda faktiskt var bra.

Ikväll ska jag vara barnvakt åt mitt underbara bonusbarn Thuva i sällskap med Frida. Marcus ska spela in gyckel. I helgen blir det att åka till Runtuna och sen åker min älskling vilket är pissigt jobbigt och tråkigt.

Jag har mens snart vilket också är pissigt jobbigt och tråkigt, därav detta ointressanta inlägg men här kommer iaf lite bilder...




Dagens sminkning. Blått + svart


'
Syrran svart+grått+lila



Grönt skimmer + rosa eyeliner


Vitt skimmer+grått




Orange + rosa (utan highlighter)


Vitt skimmer + brunt


Kärlek...

Ljusstaken fick jag igår av min älskling i present. Den ska tändas varje kväll innan jag somnar nu när han kommer vara borta så vet jag ändå att han finns hos mig...<3

XoXo Amanda

...

Igår hade jag min första skoldag för den här terminen. Vi påbörjade HEL II som varar dom två första veckorna. Vi läser då integrerat med de andra utbildningarna på HU och ämnet vi belyser är sexologi. Idag hade jag min första basgruppsträff och det var intressant och känns som det kommer bli två roliga veckor.

Efter skolan var jag på ett läkar besök på kvinnokliniken där dom kollade upp varför jag har haft så ont i mina äggstockar det senaste året. De kunde inte hitta ngt särskilt av att bara kolla utan allt såg bra ut, gjorde några ester som ska skickas iväg på analys men det är säkerligen inget. Det enda han kunde se var att jag hade aktivitet i mina äggstockar trots att jag äter P-piller, dom ska sova nu. Dubbla kondomer sa Marcus men tror ej det behövs för fick starkare P-piller men ska inte ta dom för ska sluta med p-piller nu när marcus är borta i ett år, jag mår bättre då.

När jag kom hem blev jag lite sur och trött på alla kartonger som står överallt så jag började städa och plocka. Sedan när jag kom in i köket hade marcus köpt värsta ros buketten. MM älskar dig!!!

Myser i soffan och väntar på älsk...



Lekt med långa ögonfransar...



Underbara rosor <3



XoXo Amanda

RSS 2.0