En låt säger mer än tusen ord <3


Härlig helg

Helgen har varit alldeles förträffligt super bra =))) I fredags blev det att mysa med L med chips och en väldigt bra film, "Nyckeln till Frihet". Det blidde att sova hos  L också vilket natruligtvis var mysigt ;P På morgonen blev det frukost på sängen och senare en tur till stan och systemet då det var dags för "sjukHUs" festen :))

Blev ganska mkt röjj, eller vad man ska säga, röjj är ett ganska fult ord men det var ju precis vad det var så. Blev först en förfest till förfesten till mellanfesten till förfesten till festen hemma hos Isabell där det bjöds(gjordes) hemmagjord vegitarisk pizza som var mkt god samt lite drinkar och cider. Sedan blev det förfesten till mellanfesten till förfesten till festen hemma hos Sara där det bjöds på lite snacks av olika slag och lite vin. sedan blev det mellanfesten till förfesten till festen hemma hos Karin som hade korridorsfest där det blev ytterliggare lite drinkar:) Sedan var det dags för ännu en förfest till festen hemma hos Isabells Nicklas där det fanns lite roligt och trevligt folk :) Sedan var det dags för den egentliga festen nere på NH, nationernas hus för er som inte är studenter. Det var slutsålt och en himla massa folk, två dansgolv och typ tre barer. Skakade rumpan och höfter och bröst och hela kroppen ganska rejält, mkt roligt. Blev att sova hos L natten igen, mysigt <3 Och ännu en dag med frukost på sängen hihihiii...

Nu sitter jag med frida och ska snart dricka kaffe och vara social ville bara säga en sak till, om två veckor är jag glasögonorm :DDD Har köpt två par glasögon eftersom jag köpte dom på specsavers där man tar två betala för en :) Köpte ett par röda hillfigers skit snygga och sen ett par svarta, likadana som dig Millis. Sved lite i plånboken men ändå billigt för två par glasögon med repfrittglas och försäkring på båda, 2945 kr fick jag punga ut men det är det värt :DD

XOXO Amanda

;)

Två vilsna själar som funnit varandra. Här finner dom kärlek och glädje som dom annars inte kunde få. Det är en kärlek som ingen annan kan förstå, delad endast mellan dessa två.

 Två vilsna själar som inte längre behöver undra, inte längre behöver leta för de har funnit det dem sökt. Dem har funnit något som bara finns till för dem, som ingen annan kan förstöra, förutom dem själva.

Två vilsa själar som blir till en enda själ. En själ underbarare än något annat, en själ vackrare än något annat. Men sjäen är ändå skör, skörare än de rödaste rosblad, skörare en den tunnaste glasskärva. Själen måste vårdas, själen måste älskas, själen måste beundras.  Själens värsta fiende är själen själv!



Höst

Ja nu tänkte jag allt att det var dags att blogga lite, var ju ett tag sen som vanligt. Sitter i min säng för tillfället, som vanligt och kollar på Magnus Betnér, I ditt ansikte. Helt okej men kan tyvärr inte säga att det är det bästa av honom.

Har blivit förkyld, som vanligt. Beror väl på helgens bravader, hehe. Var ute både fredag och lördag för att fira kära vännen Emelies ankomst. på fredager bar det av till Mikaela i klassen för att fira hennes 23 års dag och inflyttning, grattis grattis. Senare gick skaran av ca 15 SSK studenter + Emelie till Platå och Emelie och jag intog det alldeles folk tomma dansgolvet och körde loss. Kan säga att det faktiskt inte tog speciellt lång tid innan dansgolvet fylldes av den ena en den andra. Sedan intog 8 SSK studenter + Emelie det lilla dansgolvet, som egentligen bara är en bar och dammade av gamla dängare som "Hey Micky" med Carola, "Michelangelo" med Björn Skifs, "I will Survive" med ngn och ja ni fattar! Var en väldigt rolig kväll som slutade med att Emelie och jag, ganska så rejält fulla följde med hem till Lisa där Emelie och jag somnade ganska snabbt efter 5 min på en uppblåsdubbelmadrass kl.5.00. 5 ½ timme senare vaknar vi lika trötta som kvällen innan och snart joinar även Lisa vår mysmadrass och där ligger vi i typ 3 timmar tills vi kommer fram till att vi nog måste åka till systemet i Ekholmen som faktiskt har öppet en timme längre en stan. Eftet det åkte vi hem till mig och åt mat för att sedan tränga ihop oss i min 105 cm säng och glodde på High School Musical ...måste somnat för när jag öppnade ögonen så hade High School musical 2 börjat och nästan slutat + att mamma ringt 4 ggr ngt jag absolut inte hört och ingen av de andra heller som även de somnade sött. Sedan duschade jag och vi åkte hem till Lisa och åt lite god plockmat och drack lite vin och körde ord lekar för att vid ungefär 12 gå ner till stan, då bussen slutat gå. Kom hem lite tidigare under natten, kl.4.oo Och den här gången trängde vi alla ihop oss på den uppblåsbaramadrassen där vi låg sked och krama om varandra, eller Lisa mig iaf vilket gjord eatt vi alla sov mkt gott tills klockan 11 då mamma sa att hon snart var utanför för att hämta mig. Duktig som jag är sminkade jag mig väldigt fort och sen åkte vi ut till Ikea och åt god mat.

Senare på kvällen satt jag och tyckte inte jag var duktig som gjord ebasgruppscenarie dagen innan den skulle redovisas. Sedan klockan 00.00 kollade jag på schemat bara för att se att jag var super duktig för att det skulle inte vara klar förren om fyra dagar, alltså torsdag. Ist för att tycka att det var väldigt skönt att vara klar blev jag sur och funderade på att hoppa från fönstret...nej då man ska väl kanske inte skämta så men blev iaf väldigt irriterad. Var allmänt depp igår och grät lite och så och då är det där kändes bara som salt på såret. Tur att Sigge då finns till som alltid kan göra mig väldigt glad...så han var snäll nog att lyssna på mitt gnäll och ge mig goda råd och kärlek som han alltid gör. Tack det är allt bra att du finns, du ställer då alltid upp<3

Idag har jag haft medicinskteknik och lärt mig räkna hur mkt läkemedel man ska ge och sånt...plus att jag tränat än en gång på att sätta dit kateter på löskukar och fittor. Hehehe titta Camilla jag kan också ;P stolt nu? Nu ska jag nog ta och sova faktiskt, och drömma :D <3

Bajspåfittan...

XOXO Amanda

Bajs

Hejsan, Ni får ursäkta min fina överskrift men visste inte riktigt vad jag skulle skriva så det fick bli mitt favvo ord ;P Jag vet man kan inte tro att jag är 20 år men det är jag faktiskt och ganska så mogen för min ålder också. jag tycker dock det är viktigt att ha en barnslig sida, att man inte tar allt så allvarligt och min barnsliga sida är min bajshumor som alla mina vänner kan intyga att jag har.

Sitter nu hemma hos Millis och vi är lika sociala som vanligt, hon sitter på sin dator och jag på min samtidigt som det är Desperate House Wifes på TV. Men gör inget, Millis pluggar och det är en sak varför jag tycker det är så härligt att vara med henne. Vi kan vara oss själva, ha det trevligt utan att egentligen göra ngt ;P Ska iaf sova här i natt för vi sover så dåligt så ska se om det blir bättre tillsammans :P Så får jag komma upp tidigt i morrn vilket är bra för jag ska nämligen till HUB i morrn bitti och plugga FRIVILLIGT med Mikaela, göra klart hygienrapporten...

Nej nu ska jag koncentrera mig helt och hållet på Desperate HouseWifes...

Ps! <3

XOXO Amanda

=)))

Idag har jag träffat Frida på efm ...mkt trevligt. Drack en massa kaffe och pratade om en massa strunt. Millis kom förbi en stund men bara en kortis tyvärr :/ Men Frida och jag hade det mkt trevligt ändå. Tittade på Glamour och as garva åt deras ganska dåliga och simpla skådespelartalanger, inte för att jag kan göra bättre men andra kan. Fick också skriva ett inlägg i deras gästbok som jag hoppas att Ni läste :P Älskar dig gumman och tack för idag, jätte kul och du är underbar <3 Får göras om snart, PUSS!

I natt hade jag ett trevligt, intressant och lååångt samtal med Sigvard som för tillfället är i landet där folket är ngt dummare än oss svenskar om man ska tro alla de historier som man drog när man var liten. Det var härligt att prata med dig, saknar dig verkligen men tur för dig att du tänkt ta och flytta till Linköping så du är nära, weii så skojj. Har pratat mkt om Sigvard så tänkte lägga in en bild på honom så Ni alla vet vem det är :)






Älskar dig gubben, du är bäst och snart kommer du igen :DDDD

XOXO Amanda

Hår

Hejsan tänkte lägga in lite bilder på alla mina frisyer genom tiderna, eller det senaste 1½ året ;P





Och nu till frågan, vilket frisyr är bäst?

XOXO Amanda

Godmorgon, godmiddag!

Hej på er alla mina små läsare :) Sitter hemma hos Millis och har precis käkat god helg frukost, älskar att äta här. Millis hade gjort jätte god gröt så jag orkade inte äta hela mackan, bara en halv.Som ni kanske förstår så sov jag här i natt, mysigt. Vi var ute på Ikea igår och gick lite. Åt mat det första vi gjorde och jag åt köttbullemeny mellan, så himmlans gott. Åt också en tugga eller två av en kladdkaka som var sådär. Köpte dock inget annat än mat, provade lite glasögon för har kommit underfund med att jag verkligen behöver glasögon. Har svårt att se och får lätt ont i huvudet. Men surt att synundersökningen kostar på så många ställen, borde vara gratis överallt då glasögonen kostar en jävla massa sen också...grrr. Sen åkte vi hem runt 5 och drack kafffe och åt kaka, så himlans gamla vi är ;P

 Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, ska plugga lite som vanligt :( Skriva ihop lite till basgruppen i morrn om barnmisshandel och vad man måste göra inom vården när det händer, mkt intressant men jag tycker jämt det blir jobbigt när man tvingas till det.

Hade lite svårt att somna i natt som jag kan ha det, trots att jag sov hos Millis. Tog 1 ½ timme typ och det är inget roligt, låg och tänkte och fundera alldeles för mkt vilket man absolut inte ska göra. Lilla Thuvis var på krigsstigen och slogs och sparka lite men det gjorde inget för hon är så söt så hon kan komma undan med sådant.





SUPERTRION
Men saknar medlemmen till höger :( Men i morrn ska jag leka med henne <3

XOXO Amanda

Tråkigt test!

Lovar du att vara ärlig?:  Ja

Du heter: Amanda Elisabet Rikardsson
Smeknamn: Mandy, Mandan, Mandusen, lillan, bajskorven
Vart bor du: Linköping

Låt just nu: Hold on, be strong; Maria
Beroende av: Millis, Greger
Vem behöver du mest just nu?: Mina vänner, familjen, G på medicinskvetenskap och omvårdnadsvetenskap
Vad får du oftast komplimanger för:
Mina fantastiska kunskaper i sängen ;P HAHA
Hur imponerar man på dig?: Humor, leende, skratt, ögon OMTÄNKSAMHET
Brukar du skratta för dig själv?: hehe ahh varje gång jag tittar i spegeln ;P
Vad står det i ditt senast inkomna sms: EXKLUSIV VÄRLDSPREMIÄR! Som Tele2-kund kan du skaffa Darin feat Kat DeLunas nya singel först av alla! (Har inga vänner :()
Äger du några converse: Nope, sko punkten is da shit
Festar du mycket: Skrev ju nyss att jag inte hade några vänner ;P hehe ne men lagom :D
Sprit, cider, vin eller öl: ÖL
Brukar du bli för full: Inte förrens jag lägger mig ner i sängen
Vad har du för mobil operatör: Tele2 samt Tele2
Är du allergisk i mot något: Pollen, nötter, morötter samt insektsbett
Har du haft sex idag: Hmm...räknas...hehe nej!

Hur svarar du i mobilen:
Olika, allt från hej till bajs
Vem ringde du senast: Syster

Vem ringde dig senast: Syster
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Älskar dig
Antal timmar sömn inatt: hmm...9 kanske?
Sov du ensam i natt: Nej
Tycker du om din pappa: Älskar
Brukar du komma i tid: Nej, kommer 30 min innan utsatt tid
När mår du bra:
När jag är med någon jag älskar, eller när jag har en liten stund för mig själv ;P
Hur känner du dig nu: Lite depp men samtidigt sprallig och puckad
Vanligaste färg på dina kläder: LILA eller RÖTT..okej ganska mkt svart också!
Är du smart: Klart jag är...har fått 130 juveler på Quiz queen ;P
Är du aktiv i skolan: Lagom, eller lite kanske!
Vad saknar du: Sigge
Hade du en bra kväll igår:
Jajjamänsan
Favoritdryck på morgonen: Kaffe med mjölk, elle som vissa skulle säga mjölk med kaffe
Rakar du benen: Ja
När brukar du gå och lägga dig: När jag är trött
Är du blyg: Beror på, ibland öppen som satan och ibland som en stum liten orangutang
Sysslar du med någon idrott: Sa jag inte i början att jag får komplimanger för mina talanger i sängen...lista ut svaret själva ;P HAHAHA
Vill du hellre ha mail än brev: Kärleksbrev är mysigt (håller kvar Emelies svar)

Hur mycket krävs det för att du ska bli full:
Oj...ingen aning
Har du spytt offentlig: Ja
Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan: Spytt på baksidan av morella för att sedan få skjuts och hjälp hem
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Om inte, vad vill du ändra på: Vill att Emelie ska komma
Vad gör du i morgon: Går runt stångån..eller inte hela utan bara runt här i Linköping förstås ;P


Inge bra...

Blir inget direkt inlägg nu för det skulle nog inte bli bra, eller kanske därför jag ska skriva?

Något finns i mina tankar och jag kan intge sluta tänka. Å ena sidan är det hur härligt som helst, å andra sidan så himla förvirrande. Vad ska man göra? Vad ska man känna? Vad ska man berätta? Ingetting, det får vara min lilla hemlis och mitt härliga dagdrömmande. Mitt lilla dagdrömmande som gör höstmörkret lite underbarare, men ibland också väldans jobbigt...och som sagt förvirrande till tusen!

Är för övrigt alldeles ensam denna fredag kväll, vilket resulterar i lite depp, tycka synd om mig själv med några tårar och lite chips och cola i magen. Men vänner och familj bli inte oroliga för Amanda behöver dessa kvällar. Amanda behöver tycka synd om sig själv och känna att hon är ensamast i världen och att ingen bryr sig eller älskar henne, även fasst hon vet att många av er finns. Amanda behöver få lite tårar för en reklam om bröllopsform på tv så att hon har en anledning att ta det där kalla glaset med cola och de där chipsen som är så förgörande för kroppen, för Amanda tänker naturligtvis också dessa kvällar att hon är väldans tjock och tröstar sig då än en gång med det där glaset med kall cola och lite mer chips. Logiskt, nej inte för femma öre men Amanda behöver dessa kvällar...För i morgon kommer allt kännas toppen igen och Amanda ska ta på sig sina svarta dansskor och ta en tur runt ån och förgöra de där kalla glaset med cola, som nog innan hon lagt sig blivit till flera glas och alla dom där äckliga och feta chipsen och sen kommer Amanda le ett glatt leende och bara må hur toppen som helst...

Men just nu känns det där långt borta och Amanda kommer dricka sin cola och sina chips och känna att ingen älskar henne, att hon är ganska så ful och fet och hon kommer fälla små tårar och dricka sin cola och äta sina chips...för ikväll är en sådan kväll och sådana kvällar behövs...

Blir inget XOXO från Amanda idag men hon hoppas iaf att Ni har det bättre än henne, men det har ju alla för idag är det allra mest syndast om Amanda själv!


Så här ful är Amanda!

Till er alla singlar...

Till alla singlar där ute, finns nog ett par som önskar sig ngn att mysa med i höstmörkret. Någon att tända lite ljus med och tillsammans njuta av en härlig rulle, läskig, romantisk, rolig eller fin. Till er alla som söker den där snyggingen, den där hunken, den där människan som kan hjälpa dig med ditten och datten, som är händig, som är manlig, som är sådär lite lagom och sexigt smutsig...Jag har en alldeles lysande idé! Stoppa fullt med matrester i avloppsrören i köken, stoppa massa hår i handfaten/duschen/badkaret, stoppa toalettstolen full med papper, tamponger eller annan skit, sprejja vatten i tv:n, Tv uttagen, lamputtagen, kontaktuttagen, slit ner dina tapeter. Och nu undrar Ni naturligtvis varför ni skulle utsätta erat hem för detta misär och det ska jag berätta dig. Det är nämligen så att då bara ett litet tryck på mobilen, ett litet samtal så kommer den där snygga, hunkiga, händiga och sådär sexigt smutsiga killen nämligen RÖRMOCKAREN, ELEKTRIKERN eller MÅLAREN. Kan det bli bättre? Så när ni ska tapetsera hemma hos er och affärsbiträdet frågar om ni vill se på tapet exempel svara då nej och säg att du vill titta på tapetserarna ist ;)))

Gjorde jag inte erat liv lite lyckligare nu, lite gladare och lite härligare i höstmörkret? och som om det inte vore nog så ska ni nu kunna få möjligheten att njuta av lite bilder på moi, min familj och nära och kära. Underbart!





Se det var väl härligt =)) Annars är mitt liv super för tillfället. Mamma var här igår, kom vid tolv efter att jag haft föreläsning om vanliga ortopediskatillstånd hos barn, väldigt intressant.  Vi gick och åt på Kina och sen åkte vi till Ica Maxi och mamma köpte lite mat och grejjer för att fylla sin mkt tacksamma dotters kylskåp. Så köpte hon också ett moppset åt mig i rosa för att stödja bröstcanser. Sedan var jag i skolan igen i två timmar och när jag kom hem hade mamma städat. Hon hade varit så duktig att jag blev väldigt fundersam påå kvällen och trodde mamma bytt gardiner för det såg annorlunda ut på något sätt men jag kom bara framtill att det var så otroligt rent, som det aldrig varit!

Är ledig nu fram till måndag vilket är väldigt skönt. Ska nog mest ligga och mysa med pälsklingen, umgås lite med Millis ett måste och tyvärr plugga lite medicinskvetenskap men det är ändå ganska roligt när man väl kommer igång. Såg ni vilka fina bullar? De har jag bakat alldeles själv för en vecka sen, godaste jag någonsin smakat. Nu ska jag äta knäckebröd med ost, dricka lite varm oboy och lägga mig i sängen med pälsklingen!

Hoppas det är bra med er alla...och sen en sista sak. En tanke och en bild till Frida som är i Hofors, saknar dig och maggen!


Och en tanke och bild till min lilla Emmsan, älskar och saknar dig men snart kommer du, fredag för att vara korrekt och, ursäkta språket men FAN vad kul vi ska ha!


XOXO Amanda

Skola

Hihiiiii första  gången jag bloggar från skolan ;P Det finns ju faktiskt internet här :))) Ska ha basgruppsmöte, wuhuuu. Prata om infektioner och feber, lite små tråkigt sådär men det duger. Det är ju ändå härligt folk :) Och nu har också Mikaela fått min bloggadress så nu MÅSTE jag ju skriva att det är ena härliga typer jag umgås med ;P Hehe nee skojja, eller alltså skojja inte om att de är ena härliga typer utan det där med att jag MÅSTE skriva :)

Idag är det en lång dag i skolan, går från 9-17 :S Men det är för att jag ska bli helledig på torsdag då det var tänkt att jag och Millis ska ta oss en tur till sjöarnasland. Jag hoppas fortfarande men det blir nog att ändra den resan till ett annat datum men det gör inget har ju alltid kul med Millis. Däremot fäller jag tårar för att Fridis inte kan följa med men hon börjar ju bli höggravid och då är det ju inget kul för henne. MEN du ska veta att jag planerar för våran gemensamma resa alla tre för det ska det definitivt bli.

En annan tråkig sak var att i morse ringer min kära mamma, älskar henne över allt annat men att ringa och väcka mig är ungefär samma sak som att skriva på sin dödsdom. Jag tar inte speciellt lång tid på mig på morgnarna. Tänkte gå upp vid 0800 och mamma ringer och väcker mig vid 07.20 och jaha då var min sömn förstörd för kunde inte somna om tillräckligt så jag vaknade väldigt trött när klockan ringde sedan vid 0800 så jag snoozade till 0820. Fick köpa en kaffe när jag kom till skolan och då blidde det genast lite bättre iaf.

Nehepp slut på det roliga, handledaren kom och det är dags att börja och en ny person, undra vem det är. Men det får jag nog reda på snart. Vår nya handledare var det visst, ser trevlig ut :DD

XOXO Amanda

Lan

Jajjamänsan tro det eller ej men denna helg har det blivit till att lana hemma i soffan hos Millis. Och nu undrar ni säkerligen vad två tjejer som Millis och jag kan tänka oss att lana och det ska jag säga er förstås YATZY och QUIS QEEN på spray.se mkt roligt och givande. Jag menar QUIS QUIN handlar ju mkt om allmänbildning och jag har fått många juveler som visar att jag är smart =)))

Sedan i fredags bakade jag bullar, skit stora bullar. En sats som skulle ge 45 gav mig, ja typ 18 bullar så det säger en hel del. och NEJ jag åt inte upp speciellt mkt deg som jag annars brukar vara. Men självklart smakade jag lite granna, det måste man ju göra det är ju så gott. Sedan resten av kvällen var min mage uppblåst och jag proppmätt (okej jag gjorde väl kanske lite mer än bara smaaakade på degen). Men jag gjorde iaf också pizza även om jag inte orkade äta speciellt mkt så nu har jag 10 pizzabitar i frysen. Mums hemmagjort kebab pizza is da shit.

Igår möblerade vi om hemma hos Millis...hon och Thuvis bytte rum. Vem säger att två tjejer inte kan bära på sängar, bokhyllor och bord. Ja inte sa vi ngt utan vi började bära ut alla Thuvis saker i vardagsrummet och sen var det dags för Millis stora tunga dubbel säng. Och vi funderade ett tag, det tar lång tid att skruva ner allt och skruva upp. Så fick Millis en strålande idé; Vi sätter den på högkant och drar den ist för att bära, bättre för ryggar och snabbare. JA, tänkte jag och att jag har tur som har en så smart vän. Så vi tog upp den på högkant och skrattade hela vägen till hennes nya rum när vi drog sängen. Vi tänkte att tur att det inte finns några killar i närheten för de skulle ju svimma. Killar förstår sig inte på smarthet, enkelhet. De skulle minsann börja visa sig macho och skruva ner allt och skruva upp. Men det är bättre om man tar den ENKLA vägen =))))

Idag måste jag plugga lite, skriva om vanliga infektioner hos barn samt feber. Måste nog läsa på lite i människans fyiologi också även om det är tråkigt.

Saknar min lille Sigvard en massa :( Han är i Norge och jag önskar han bodde i en lägenhet jämte mig så han alltid fanns tillhands när jag skulle behöva mig ett skratt och lite boost i självförtroendet. Men tacka vet jag sms :DDD Hihi...älskar dig det vet du, du är bäst <3

Nej nu ska jag se om Millis behöver hjälp att plocka undan efter den goda helgfrukosten =)))

XOXO Amanda

RSS 2.0