Skola

Snart är det dags för skola, ska bara äta lite, dricka kaffe och sen så bär det av. Ska bli spännande, även om det är ptroligt skönt att vara ledig. Igår såg jag och älsk slumdog millionaire och den var precis lika bra som alla sagt.

Nu till min dagliga sak...smink bilder. Idag blev det en mörk bronssminkning som ändå ser rätt naturlig ut.



Och så en underbar bild på min älskling precis innan vi ska sova och en bild på mina nya horskor ;)


XoXo Amanda

Smink

Kunde inte hålla mig ifrån sminket så här kommer mer...

All natural



Doll face II



Black widow



Blir aldrig nöjd med det svarta, blir inget snyggt. Ser mer ut som teater smink eller som ngn som jobbar på gatan...åh!

XoXo Amanda


Hejsan

Nu bor jag och älsk hemma igen...det känns faktiskt skönt även om det blir lite trängre. Greger gillar det med, han är så avslappnad och lugn och vill gosa med båda hela tiden. I skägget så kom han bara fram och gosa när en av oss var hemma men nu gosar han alltså hela tiden med båda.

Igår så flyttstädade vi lägenheten, usch och fy och blä. Marcus städade badrummet medan jag tog resten av lägenheten, dvs köket, sovrummet och vardagsrummet. Torkade fönstren för första gången och det var rätt kul faktiskt trots att han had ejobbiga fönster med fyra st på varje. Efter det så åt vi pizza och hyrde film samt köpte filmgodis. Vi såg på "stepbrothers" som var lite av en besvikelse samt "Australia" som var bra precis som alla sagt.

Just nu är Marcus och städar i ett rum på skolan som Mpire haft under nolle-p men han kommer hem lite senare och då ska jag göra en god pastasallad med kantareller, haloumi ost, proscitou, rödlök, ruccola och strimmlat kött. Lite italiensk så det passar!

I morgon börjar skolan igen, känns roligt. Dom första två veckorna handlar det ju om sex så ;) Förresten klarade jag tentan, gick ju bra sa jag ju!

Den 18-20 ska jag till Hofors med Frida och Willeman, de ni. Hennes Thomas jobbade då så hon behövde chauför så då hänger jag på. Kanske utgång där med hehe...

Här kommer mer sminkbilder och andra bilder...



Green forest



Pink positive



Orange natural



Ögonbryns färg



XoXo Amanda

 


Hejsan!

Tänkte lägga in lite bilder  dagens smink men också från igår! Obs titta på mina ögonbryn och jämför de första bilderna med den sista. Har ju nämligen köpt ögonbryns smink och man kan verkligen forma ögonbrynen och få perfekt form och färg. Älskar mitt nya smink och vill bara ha mer :)

Dagens...Citrus (vit+grön+gul)



Gårdagens...Tuttifrutti...Jag och Camilla(som jag sminkat) (rosa+orange+gul)



Gårdagens...Dark Deer (svart+vitt+grått)



Gårdagens...Dark purple (rosa+lila+svart)




Hade en trevlig dag igår på stan med Frida och en trevlig kväll/natt med Camilla. Älskar mina vänner och dom betyder massa. Ikväll kommer älsk hem vid 20.00 och då är han rakad och klipt för första gången sedan februari så det ska bli väldigt spännande att se men han är ju verkligen snyggast i allt så är inte rädd över resultatet. I morgon flyttar vi hem till mig så svärmor och svärfar kommer och hjälper till med flytten, trevligt. Skönt med en riktig säng ist för madrass med ;) Lite mindre ytor att vistas på men det är ju bara mysigt. Finns det hjärterum (som vi har massvis av), så finns det stjärterum.

Ska fortsätta vara social med Frida och Willeman...hörs kanske senare!

Älskar dig massa Marcus<3

XoXo Amanda

Nytt smink!

Wuhu idag har jag varit på stan med Frida och mitt främsta mål med dagen var att gå till Makeup store och köpa lite roligt smink. Har ju börjat följa en sminkblogg och fått en massa rolig inspiration där ifrån. Det roliga var att när vi kom dit så märkte vi att den som skriver bloggen jobbade där. Vi blev lite nervösa och pirriga men ändå glada och jag blev trygg eftersom jag vet att hon verkligen kan sminka. Så det blev en hel del, grönt, gult, rosa, vitt, svart/brun/grått + en highlighter. Verkligen jätte nöjd så direkt när jag kom hem lekte jag lite och givetvis ska ni få se relutatet...


Gult + orange + rosa

Jätte kul verkligen, i morgon blir det lite mer lek med grönt! Tack MUS och Linda...här är hennes blogg: http://micromiss.blogg.se

XoXo Amanda

Snyggingar!



XoXo Amanda

Hejsan

Sitter nu här och läser lite bloggar och kollar på "Lipstick Jungle", en ny tjejserie som jag börjat följa. Den är riktigt bra faktiskt, lite som sex and the city fast ännu lyxigare. Pojken min var vädligt trött idag, inte konstigt då han bara sov 1 ½ timme i natt så han gick och lade sig för en timme sen eller så. Hann iaf laga lite mat, prata och mysa en stund men jag saknar att ha mer tid ihop, prata om olika saker och hitta på lite roligt tillsammans. Får tänka på att SNART, SNART så är det äntligen över och det ska bli skönt, har varit en lite jobbig månad faktiskt för har saknat han så. Hehe nu hör jag snarkningar där inne så han sover nog gott.

Annars har jag idag vaknat runt 10, vill alltid sova längre men det går inte eftersom det är alldeles för ljust (hejja vintern). Gick upp, åt frukost, kolla datorn och såg på tv tills klockan slog strax innan 13 då det var dags att dra mig mot staden och träffa Frida m. familj. Vi fick en riktigt bra promenad, 3 h på stan det är inget att skämta om. Efter staden följde jag med Frida hemåt ett tag och var där en stund sedan åkte jag hem för att göra middag till babe. Till min förtjusning såg jag att cykeln vär där vilket betydde att han var hemma 30 min innan, massa glad blev jag...Kärlek!

I morgon blir det staden igen och förhoppningsvis ska Millis med men annars ses vi senare...

Nej nu ska jag se färdigt på tv:n och senare blir det ju Paradise Hotel.

 Min första inbakade fläta...tror jag va Millis? Inte utbakad...eller?

 Sminkning idag...bruna nyanser!

  Närbild

  Blundar (om ni inte förstår det)


XoXo Amanda


...

Saknar dig så det gör massa ont<3




XoXo Amanda

God kväll...

Igår var en otroligt rolig kväll då jag gick ut med tjejerna, alla 4a från förr. Har inte haft så roligt på länge, gick ut och dansade på harrys för första gången. Dock hände en mindre rolig sak, var på en förfest där det fanns en dålig trapp som juag ramla i och har värsta blåmärket på höger lår och på vä vad. Ont som sju++++ om jag säger så och nej det var inte för att jag var för full utan den var helt enkelt farlig. Samtidigt som jag hade jätte roligt så hade jag värk i hjärtat för jag valde bort min älskade, förlåt det var inget lätt val. Tack för att du är så förstående!

I morse vaknade jag och var otroligt seg...som tur var bestämde pappa och jag att han skulle komma lite senare än planerat så jag behövde inte stressa mig på morgonen och det var skönt. Såg dock ut som en slusk så gjorde inte i ordning mig ngt. Mys kläder + osminkad hela dagen det var skönt. Pappa och jag åkte och kollade lite bilar, han ska antingen köpa en volvo ngtting eller en wolkswagen passat ngtting. Jag tyckte faktiskt om volvon bäst trots att det absolut inte är en bil jag brukar gilla men den var snygg. Annars är audi mitt favvo märke tror jag, deras bilar är runda och söta. Efter det så åkte vi till bergsslussar och åt glass, sedan blec det ike och pizza. På ikea fick jag ett laptop bord...gult och fult men otroligt skönt och avlastande för ryggen.

När pappa åkt så lade jag mig ner i soffan och här har jag spenderat hela kvällen med film och popcorn och data. Trevligt att vara ensam ibland men jag saknar min älskling otroligt mkt. Vi har börjat packa ner sakerna hans i lådor, vissa som ska med mig hem och annat som ska till hans föräldrar. Börjar kännas tungt att han åker snart med samtidigt är jag så otroligt glad för hans skull. OCH stolt att han vågar följa sina drömmar, det är modigt gjort av honom och jag vet att om det är ngn som klarar det så är det min älsk för han är så duktig på allt han företar sig. Men jag kommer sakna honom så mitt hjärta kommer brista men sedan blir det ju att flytta ihop och bygga våran gemensam framtid ihop och det får mig att bli stark. Snart är det slut med nollningen med så helgen som kommer är verkligen bara vår. Sedan om två veckor blir det Göteborg och Sissela Kyle samt räkkryssning kanske, massa möes. Åh vad jag älskar min älsk, går inte att beskriva men ni som mött eran själsfrände vet vad jag pratar om.

Är så glad att allt ordnat sig mellan mig och vännen med...gud vad jag saknat oss! Älskar dig massa ska du veta<3

Grönt + brons + svart

 aj aj....bilden gör det inte rättvis!



 = skit bra!


Till min älskling<3
 


Kärlek                    Kärlek                        Kärlek                                Kärlek

XoXo Amanda

Trötta?

Vet att det kanske börjar bli tjatigt men här kommer ännu lite mer smink...


3 nyanser av rosa + 2 nyanser av grönt...plus rosa slinga i håret ;)

XoXo Amanda

Saknar...

Saknar min vän och det gör ont...

Smink igen...

Hehehe haft tråkigt idag med så här kommer mer sminkbilder ;)


Rosa+lila+blå




Rosa+lila+blå+svart

Skriver säkert mer senare...XoXo Amanda


En kärlekshistoria...Det bästa som någonsin hänt<3

Känner mig väldigt kärleksfull och kär för tillfället men hur kan jag annat med tanke på vilken diamant jag har fått tag på.

Allting började med att jag tog slut på ett långt, krävande och dåligt förhållande med mitt x. Jag var trött på att jämt ha så otroligt otur med killar jag träffar, inte en eller två utan verkligen ALLA...inte för att det är så många fler men  ja. Jag såg på Oprah en dag och fick tips om att skriva en önskelista så det var precis vad jag gjorde. En önskelista över exakt hur min nästa kille skulle vara, en önskelista jag sedan gömde och glömde bort.

Ett halv år senare var jag väldigt trött på att vara singel och med pushande och "tvingande" från en vän, Camilla så skaffade jag mig "Happy Pancake". Trodde inte riktigt att det skulle funka för det brukar vara alldeles för många puckon på sådana sidor och många puckon fanns det, färre potentiella pojkvänner. Satt och gläppa igenom en massa och samme vän som tvingade mig att skaffa "happy pancake", sa att jag skulle skicka iväg en Flirt till en som hette Marcus (ni kan ju gissa vem det var). Jag vågade inte riktigt men tyckte han såg så otroligt glad ut på den första bilden, när han satt på ett tåg så jag skickade en flirt. Denne Marcus svarade sedan med ett mejl: "Hoppas inte flörten var lika framtvingad som medlemskapet". Jag och Camilla skratta, för det var den ju men jag skrev iaf att den inte var det. Sedan började vi snacka en massa på Happy men tillslut bad han om min msn för det var så mkt enklare. Han var lite svår till en början och det var det som gjorde det hela så intressant, alla andra hade varit alldeles för på så därför ansåg jag denna kille vara speciell. Jag har aldrig skrattat så mkt som när jag skrev med Marcus på msn, varje kväll längtade jag efter att han skulle logga in. Jag pratade på om allt möjligt och ställde dom mest konstigaste frågorna, så som vilket godis han skulle vara och vilket han ville vara. Ställde också frågan om vilket djur han skulle vara och han svarade mussla. Att han inte var så öppen men hade man dom rätta verktygen kunde man hitta en pärla, det var gulligt tyckte jag...

För att snabbspola så valde vi att träffas ca 1 mån efter att vi hade pratat, kunde blivit tidigare om det inte varit för att det var jullov och vi var hemma hos våra respektive föräldrar. Kommer ihåg att jag blev så glad för han hade skickat ett mejl om god jul, man kan bli glad för så lite. Tillslut kom vi alltså då fram till att vi skulle träffas, pga att han var tillräckligt lång för att kunna damma mina hyllor. Naturligtvis så sa jag det att om du kommer så måste ju jag städa innan så vi kan lika gärna vara hos dig. Så på kvällen den 6e skulle vi träffas. Samma dag, precis innan var jag hemma hos Frida och fick träffa Willeman för första gången. Jag var jätte nervös och var nära på att banga precis innan bussen gick men jag åkte iaf. Han hade sagt vilken hållplats jag skulle gå av vid och att han skulle stå där med en blå mössa. Jag var jätte nervös för hade aldrig åkt till skägget innan och det blev inte bättre av att funktionen som skriker ut hållplatserna inte funka. Som tur var fixade det sig innan min slutstation kom så jag gick av vid rätt ställe. Där stod han, sötare i verkligheten, snyggare med förstås med sina underbara bruna ögon. Han hade lagat jätte god middag, gratäng med fläskfile och curry med ris till. Blev jätte imponerad, inte minst för det perfekta riset men det andra var också jätte gott. Sedan såg vi på Wall-e som jag hade med mig och Surfs-up. Bara barnfilmer men dom är ju nästan bäst, eller det var dom jag hade. Sedan fick jag se lite filmer som han gjort då han hade haft alldeles för mkt fritid. Sedan blev klockan väldigt mkt och jag "missade" bussen och fick sova över...sry mamma och pappa! Dagen efter blev jag bjuden på scones (tro det eller ej men det fanns faktiskt med på listan). Sen följde han mig till bussen, fick hålla hårt i handen för det var halt. Vi kysstes och lovade att ses snart igen...

Ses gjorde vi igen strax där efter hemma hos mig och jag fick laga mat och brände mig så jag fortf har ärr. 12 dagar efter att vi träffades fyllde jag år och fick världens finaste halsband, ngt jag absolut inte förväntat men som jag naturligtvis blev helt överlycklig över. Har bara tagit av mig det 2 ggr sedan jag fick det...

Det där var bara början av ngt som visade sig vara helt udnerbart och fantastiskt och nu 7 ½ mån efter är jag fortf otroligt kär, visst har vi bråkat lite men inget som fått mig att sluta älska honom. Han är mitt allt och min lycka är så stor så ni kan inte ana....Fastän du kan vara otroligt envis ibland och alltid tro att du vet bäst, även fast du faktiskt inte gör det så tar det positiva överhand stort. Du är otroligt snäll och omtänksam och jag märker att du gör det yttersta för att göra mig lycklig. Du lyssnar och försöker bättre dig om det är ngt jag "ogillar". Du kanske inte alltid visar hur du känner men oftast känner jag det ändå, jag kan se det i dina ögon och du blir bara bättre och bättre. Ibland är jag sur, tvär och depp men jag hoppas och tror att du både vet och känner att jag älskar dig otroligt mkt, för det gör jag verkligen. Love<3


Bilder av minnen som betyder <3


XoXo Amanda

HAHAHAHA

Har som sagt inte haft så mkt att göra idag så jag lekte lite mer med smink...

Vardags makeup:


Doll face:



XoXo Amanda


Hej

Idag är en seg dag då jag inte gör ett dugg. Vaknade klockan 10-11 ungefär. Gick upp lade mig i soffan, glodde på tv och åt frukost efter ca en timme eller så.

Igår var dock en mkt trevlig dag. Frida ringde och väckte mig runt 9.30 och kl. 11 ngt var jag hos henne. Vi hade det trevligt, snacka, åt mat, glodde på tv och lekte med Willeman.

Så tillbaka till idag...Har börjat läsa en blogg om en otrolig tjej, eller rättare sagt en tjej som sminkar otroligt bra. Alla som känner mig vet att jag älskar smink och att sminka mig själv och andra för skoj skull. Tyckt att jag varit hyffsad bra men när man läser hennes blogg så förstår man att man egentligen suger. Men övning ger färdighet så idag har jag lekt. Sminkningen är absolut ingt jämfört med hennes men det är ändå väldigt roligt så lägger in bilderna här...

  Utan ngt smink alls...           Grönt+svart+grönt                 again           again
                                                                 

  svart+rosa+lila                 again....                                                  svart+grönt+ blått igen       igen    igen 
                                             


igen          igen     igen
                                               


Vet har för mkt fritid och bilderna är inte super kvalite men jag har fått tiden att gå och jag har haft det roligt=)

Längtar till babe kommer....XoXo Amanda

Tjo!

Dagen började med att jag vakna ca 06 när älsk klocka ringde och han skulle upp. Klarvaken som jag var blev jag chockad av klockan och frågade chockad "Vad händer, vad ska jag göra idag?". Älskling berätta snällt att jag skulle upp sen och göra tenta. Glad att jag fick sova lite till somna jag. Efter 40 min kommer han tillbaka och pussar mig hejdå...det är bland det mysigaste som finns när han gör det. Lite knackigt må det ha varit mellan oss men baby I love you more then ever!!!!

Sedan gick jag upp 07 och gjorde iordning mig för att 15 min senare för första gången på ca 2 ½ månad bege mig till skolan för att göra tenta. Kändes rätt bra, svarade på allt och mer än vad jag brukar men jag vill inte höja mina förväntningar för allt kan hända.

Efter tentan som blev klar kl 10 åkte jag till Emelie där jag fick frukost och kaffe, mums. Resten av dagen har bestått av mkt prat vilket behövdes efter att inte setts på länge och mkt har hänt, top model, craving for some makeup och film. Än är inte kvällen slut, än åker jag inte hem men vi får se om en timme eller så. Alltid lika roligt och avslappnat med dig hjärtat. Vi sitter med våra gråa mysbyxor och är som två säckpotatisar men det är ju det som kallas livet eller hur?

Ikväll eller natt blir det nog Paradise Hotel om jag orkar vara vaken så länge men hoppas...

I morgon blir det Frida och William igen. Blir roligt speciellt när jag äntligen kan slappna av då jag nu VERKLIGEN är ledig två veckor innan skolan börja, inget pluggande till tenta utan bara njuta och sova länge och umgås med nära och kära. På lördag kommer mor min med så ska vi flytta lite saker hem till mig, kläder, bokhylla och byrå. Ska ta över Marcus byrå, behövs verkligen en extra. Ska ha den i garderoben, kommer bli knökat men på så sätt kan jag inte längre använda det rummet till soptipp. Kina mat antar jag att det också blir då det är lite av tradition.

Nu ska jag vara social med ostpajj igen...

XoXo Amanda



En underbar låt med...

Hehehe


Hahahaha


William

William när han smakar tårta på sitt dop, resen av dopbilderna lägger jag in i morn eller början av nästa vecka!



Så titta och njut av den gobiten <3

XoXo Amanda

...

Följ min blogg med bloglovin

Bajs!

Igår var jag med Frida och Willeman och det var verkligen roligt. Länge sedan vi umgicks nu känns det som så det var roligt att ses och igår kunde inte varit än bättre dag då jag verkligen behövde henne. Hon fick mig på andra tankar när jag var så ledsen så det var roligt. Och pappa du behöver inte bli så orolig jag är ok och det är absolut ingetting med Marcus som gjorde mig ledsen det är andra saker som jag inte tänker ta upp på bloggen.

Iaf vi drack kaffe, åt mat, gick promenad och snacka en massa. Så visade jag en rolig grej jag med william. Jag höll honom under armarna och så sprang vi över hela lägenheten det var jätte roligt men jobbigt för båda två. Sedan har jag börjat lära honom säga Amanda...han kan säga dadda, mamma och ah så det blir inte så svårt att säga amanda. Han började säga adda ist för edda iaf så ett framsteg. Inte långt kvar. Ska dit i morrn och plugga med så då ska jag lära upp honom ytterliggare.

Idag har jag bara varit hemma och pluggat inför tenta. Sen gjorde jag världens underbaraste fisksoppa, helt utan recept. Den blev as god speciellt med vitlöksbröd och påskmust till. Är sketa stolt. Sen åt jag upp all choklad med som älskling köpt men med tanke på igår och att jag pluggade så tror jag att jag var värd lite av den kärleken som chokladen ger.

Blev jätte glad för älsklingen kom hem i dag i ca två timmar när han hade rast, betydde otroligt mkt för mig verkligen. Varje sekund med honom räknas. Han kommer inte hem alltför sent idag heller så det är skönt. Bara tråkigt att det inte är speciellt mkt på tv. Men en skräckfilm går på sexan, White noise den kan jag verkligen rekomendera. Själv har jag sett den så många ggr nu att jag inte tycker den är så läskig. Men första gången var det den läskigaste filmen jag sett.

Tänkte lägga in lite bilder, ni som har bilddagboken får se samma igen men min familj får se dom för första gången.  Det är en massa gamla bilder med, enda från valborg men har inte rensat mobilen förrens nu, Och Frida senare ikväll lägger jag in bilderna från dopet, älsk har kameran...Men lovar att göra det sen. 

 














Kärlek

XoXo Amanda

Gó kväll!

Nu sitter jag hemma hos Camilla och bloggar samt tittar på scrubs i väntan på att Paradise Hotel börjar. Har blivit en liten nörd när det gäller Paradise, följer det så fort jag är ledig. Det jobbigaste är att det går väldigt sent, alltid ngn gång efter midnatt. JA, ngn gång det står t.o.m så i tv tablån. Men men det är iaf den danska verisionen nu men i höst eller vinter börjar den svenska så det ska bli en massa roligt. Följde Paradise som en nörd även när det gick för några år sedan.

Annars kan jag berätta att jag nu har gjort min sista dag på Stroken för sommaren iaf. Har alltså nu en väldigt välförtjänt semester, börjar inte skolan förens två veckor.

Annars saknar jag min älsk som vanligt, det gör jag varenda sekund han inte finns i närheten. Mina känslor för honom är så starka, älskar han verkligen över allt annat ska ni veta. Samtidigt som det är en underbar känsla så gör det mig väldigt rädd för att jag blir sårbar. Sårbar på så sätt att man aldrig vet vad som händer med oss, vi kan dras i sär eller ngn kan tappa känslorna eller vadsomhelst. DET är min mardröm och min dröm och längtan är att få dela resten av mitt liv med honom. Han är en helt underbar kille på alla sätt och vis, ibland kan jag inte tro hur jag har fått sådan tur att jag fick äran att kalla mig hans flickvän...

Camilla och jag har haft det trevligt idag. Till en början var båda väldigt trötta men efter en chokladkaka och en energydryck så var vi pigga och nu har vi ju varit vakna rätt länge ;) men som sagt väntar på paradise<3

I morgon ska jag träffa Frida en stund och lille Willeman såklart. Sedan på kvällen och hela helgen kommer jag älsk äntligen få lite tid med varandra. Gud vad jag längtar och gud vad jag är glad att jag har dig...Massa kär nu!

XoXo Amanda

Tja!

Ledsen för inlägget igår men jag hade en väldigt dålig dag. Den veckan i månaden och ingen choklad behöver jag säga mer? Idag mår jag iaf betydligt bättre, sov till 11.30 hehe, snacka om trött. Kände dock att jag var tvungen att gå upp då jag ska börja jobba 13.30, ingen lust men vad gör man inte för lite pengar.

Just nu håller jag på att göra frukost/lunch, spaghetti med köttbullar och lite ost och grönsaker. Mkt gott faktiskt, min käre man som lärt mig att man kan göra riktigt goda rätter av köttbullar och spaghetti.

Min man stack i morse vid 7 som vanligt och kommer väl hem hyffsat idag iaf, när jag jobbar kväll osis. Vi går om varandra rätt mkt och det har väl en orsak till att humöret går ner en ning då och då för jag saknar honom så fruktansvärt. Men  efter sista augusti som kommer det nog bli bättre. Sen har jag ju en överraskningsdag, en romantisk en som han ska planera...DEN längtar jag också en massa efter.

Räknar fort ner...bara 2 dagar kvar, med denna!!!

Älskar dig Marcus, mer än du någonsin kan förstå...gör allt för dig/oss <3

Tack mina vänner för att ni ställer upp när humöret tippar och finns där för mig för att få fram ett leende vilket ni alltid lyckas med<3

XoXo Amanda

1 månad

Ja, 1 hel månad har det varit sedan jag uppdaterade ngt här. Har haft mkt att göra, jobbat en himla massa och så har det hänt lite tråkigheter privat som gjort att humöret har varit alldeles för nere för att kunna blogga här. Orkar inte skriva vad det är men det börjar bli bättre, ska bli bättre...

Har bara två dagar kvar på jobbet, skönt. Det har varit en väldigt rolig och intressant sommar på jobbet men samtidigt jobbigt och krävande så lite semester behövs allt. Kanske ska åka till Västervik nästa helg, tors-fre-lör eftersom mamma ska upp där på lördagen så då kan jag ju samåka med henne. Behöver bli lite ompysslad och bortskämd ett tag tror jag samt se om några gamla vänner är hemma så man kan besöka dom. Troligtvis är dom väl inte det då många nu ska börja plugga men men mamma och släkt kan man ju träffa.

Nu börjar det närma sig att Marcus åker till Italien, det känns roligt för honom och jag kommer ju få åka ner och vara där lite då och då så det är ju roligt. Men det känns jobbigt och jag är rädd ändå...Ja, ja man får göra det bästa av situationen.

Just nu sitter jag och äter en kvällsmacka. Jobbat kväll idag så kom hem för ca 20 min sedan. Ska försöka vara uppe till runt 00.30 då Marcus kommer hem så vi hinner ses. Vi hinner ju knappt ses nu när han har mkt med nollningen och jag jobbar, tråkigt. Tråkigt att vara så långt borta från mina kära vänner Camilla och Frida med då vi inte riktigt kan umgås som förr. Kan inte bara sticka dit om kvällen och vara där och sen åke hem eftersom det är långt...:(

Nej nu ska jag fortsätta se på filmen, ha det toppen alla...

XoXo Amanda

RSS 2.0